Salatut elämät -sarjasta koko kansan tietoisuuteen noussut näyttelijäpariskunta Kerttu Rissanen, 27, ja Sami Uotila, 52, kertovat suhteensa yksityiskohdista tuoreella Yökylässä Maria Veitola -kaudella.

Jaksossa toimittaja Maria Veitola saapuu parin luokse yökylään ja pääsee tutustumaan kaksikon tavalliseen arkeen.

Kerttu muistelee ohjelmassa kokeneensa suhteen alkuaikoina hyvin ristiriitaisia tunteita. Pariskunta kiinnostui toisistaan Salkkareiden kuvauksissa, kun heidän roolihahmojensa välille syttyi romanssi.

– Olin vähän hämmentynyt siitä, että ymmärrän, että meidän hahmomme ihastuvat, mutta miten minustakin tuntuu, että minäkin olisin vähän ihastunut? Sanoin vain itselleni, että chillaa nyt, tämä ei tule tapahtumaan, Kerttu kuvailee ohjelmassa.

Nainen myöntää suuren ikäeron epäilyttäneen häntä aluksi.

– Jotenkin se ikäero tuntui hirveän isolta. Ajatus siitä, että kerron äidilleni, että Sami on melkein samanikäinen kuin hän, näyttelijä avaa.

Lopulta Kerttu ja Sami päätyivät töissä sopimaan treffit viinilasillisten äärelle.

– Siinä meni sitten koko viikonloppu, Kerttu tokaisee.

Tämän jälkeen pariskunta alkoi tapailemaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Myös Sami tunnustaa ihmetelleensä aikaisemmin julkisuudessa esiintyviä pariskuntia, joilla on keskenään useiden vuosien ikäero. Esimerkiksi Danny ja Erika Vikman herättivät hänessä aikoinaan epäilyjä.

Omassa parisuhteessaan Sami ei kuitenkaan ajattele ikäeroa sen suuremmin.

– Minulle se on tosi luonnollista, enkä näe siinä mitään outoa, että me olemme yhdessä, hän summaa.

Sami avasi tammikuussa Yökylässä-ohjelman taustoja Metropolille ja perusteli, miksi päätti osallistua kuvauksiin.

– Pohdin ohjelmaan lähtemistä pitkään. Lopulta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että tämän kautta voisimme Kertun kanssa näyttää, että millaista arkemme todellisuudessa on. Suuri ikäeromme kun on usein ihmisille eräänlainen hämmästyksen kohde, niin nyt voimme ohjelman kautta kertoa, ettei se ole tämän kummallisempaa, Sami sanoi tuolloin.

Kerttu Rissanen ja Sami Uotila menivät kihloihin keväällä 2022. Kihlautuminen tapahtui parin yhteisellä lomalla Berliinissä.

Pariskunta asuu avoliitossa yhteisessä kodissaan Helsingin keskustassa.

Kuva: MTV

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Lue myös:

Sami Uotila paljastaa yksityiskohtia Maria Veitolan yökyläilystä hänen ja Kerttu Rissasen luona – oikoi ennakkoluuloja parin suuresta ikäerosta!

Kerttu Rissanen keskellä vaikeaa sairastelukierrettä – puoliso Sami Uotilalla tärkeä rooli: ”Hän on jaksanut kiukutteluitani”