Koko ei aina ratkaise sänkypuuhissa – nämä 3 asentoa saavat miehen tuntumaan suuremmalta

Hiljattain tehty tutkimus paljastaa, että miehisen elimen koko ei ole naisille kovin tärkeä asia petipuuhissa. Olennaisempaa naisten mielestä on siistiksi trimmattu karvoitus ja se, miten mies käyttää välinettään.
Koon puutetta voi myös korvata oikein valituilla seksiasennoilla. Alla olevat kolme asentoa saavat elimen tuntumaan suuremmalta naisen sisällä.

1. Lähetyssaarnaaja tyynyn kanssa

Lähetyssaarnaaja on yksi naisten suosikkiasennoista. Pienemmällä elimellä varustetun miehen kannattaa kokeilla perinteistä asentoa lisämausteella. Asettakaa naisen lantion alle tyyny. Lantion kohottaminen luo asentoon ihanteellisen kulman ja mies ylettyy paremmin naisen G-pisteeseen.

2. Jalat ylös

Jos edellinen asento on liian perinteinen, kokeilkaa naisen jalkojen nostamista ylös miehen harteille. Asento saa vaginan tuntumaan kapeammalta ja siten miehen elimen suuremmalta.

3. Doggy style

Asennossa nainen on kontallaan ja mies tulee hänen sisäänsä takaa päin. Asento saa miehen elimen tuntumaan suuremmalta, ja lisäksi mies voi käyttää käsiään naisen klitoriksen kosketteluun.
Lähde: Daily Star


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.