Kultamekko-Iidana julkisuuteen noussut Iida Vainio on rakastunut nainen. Hän myöntää Metropolille tapailevansa thainyrkkeilyn maailmanmestarina tunnettua Jesse Palantoa.

TAUSTAA: Kultamekko-Iida yllättää – julkaisi herkän pusuvideon maailmanmestarin kanssa!

– Emme seurustelu, mutta voi sanoa, että tapailemme. Emme ole halunneet määritellä sen suuremmin suhdettamme. Viihdymme toistemme seurassa, Iida Vainio kertoo Metropolille.

– Jesse on todella hauska, räiskyvä ja hyväsydäminen ja sosiaalinen persoona. Hän on samaan aikaan tuuliviiri ja sitoutumiskammoinen, joten emme ole vielä ihan lähiaikoina muuttamassa kuitenkaan yhteen.

Iidaa ja Jesseä yhdistää innostus urheiluun.

– Olen menossa parin viikon päästä kokeilemaan nyrkkeilyä Jessen kanssa.

Urheilutoimittajan opinnoista haaveileva Iida kertoo tutustuneensa Jesseen Tampereelle, missä molemmat asuvat tällä hetkellä.

Iida kertoo tutustuneensa Jessen kautta tämän rokkariystäviin.

– Jessen kautta olen tutustunut tamperelaisiin rokkareihin. He ovat mukavia ihmisiä, mutta urheilijat ovat enemmän mieleeni, Iida naurahtaa.

Iida luotsaa nykyisin Aleksi Valavuoren Twitch-kanavalla perjantaisin omaa lähetystä.

– Lähetyksessä paneudumme urheiluun liittyviin aiheisiin. Minulla on vieraana urheilijoita lähetyksissä, Iida kertoo.

Lue myös:

Aleksi Valavuori aloitti suuren hiihtourakkansa – meno tyssäsi heti kolmen kilometrin kohdalla: ”Ei etene hevon v**tua tämä touhu”

Aleksi Valavuori julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lastensa kanssa – Teemu Selänne jätti tyhjentävän kommentin: ”Ihmiset pelkkää kultaa”