Mediapersoona Aleksi Valavuori aloitti tänään suuren Valahiihto-projektinsa, jossa hän hiihtää miljoona metriä kuukaudessa. Jokaisen hiihtometrin Valavuori myy eurolla, ja kerätyillä tuotoilla talousrikoksista tuomittu mies aikoo kuitata verovelkansa, joita hänellä on lähes puolen miljoonan euron edestä.

Valavuori päivittää kuulumisiaan hiihtoladuilta omille sosiaalisen median tileilleen aktiivisesti koko urakkansa ajan.

Mies lähti matkaan varhain maanantaiaamuna. Hän ei kuitenkaan kovin pitkälle pötkinyt, sillä tie tyssäsi jo kolmen kilometrin kohdalla. Syynä hitaaseen etenemiseen oli latujen huono kunto.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Valavuori kertoo tilanteestaan oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Kolme ja puoli kilometria takana. Enää on siis edessä se 996,5 kilometria, Valavuori toteaa kasvot kohmeisina Stories-videollaan.

– Levin latukoneet eivät ole menneet vielä. Ei tuolla ole mitään toivoa vielä lähteä hiihtämään, hän jatkaa.

Myöhemmin samana päivänä, kymmenen kilometrin hiihdon jälkeen Valavuori harmittelee edelleen latujen huonoa kuntoa.

– Tuleekin vähän pidempi päivä. Minulla on ensimmäiseen kymppiin mennyt melkein tunti. Eli kaksi kertaa se mitä pitäisi mennä. Ensimmäiseen kolmeen kilometriin ei ole latua ollenkaan ja 20 sentin kinos. Nyt on latu tällainen, että tämä upottaa koko ajan, mies päivittelee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seuraavalla videollaan Valavuori menettää totaalisesti hermonsa.

– Tämä ei tällä hetkellä etene hevon vittua tämä touhu. Minulla menee 6 tuntia jos haluan hiihtää tänään sen 30 kilometria. Minun on pakko tehdä suunnitelmiin muutos ja vaihtaa paikkaa.

Lue myös:

Aleksi Valavuori julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lastensa kanssa – Teemu Selänne jätti tyhjentävän kommentin: ”Ihmiset pelkkää kultaa”

Painoa pudottanut Aleksi Valavuori poseeraa koko kansan edessä pelkissä uimahousuissa – yleisöltä yksimielinen reaktio: ”Mihin tässä pitää kiinnittää huomio?”