Juontajapariskunta Marja Hintikka, 43, ja Ilkka ”Ile” Uusivuori, 42, juhlivat sunnuntaina seurustelunsa 16. vuosipäivää. Marja julkaisi Instagram-tilillään rakkaudentäyteisen kuvaparin, jossa he poseeraavat Ilen kanssa nyt ja vuosia sitten vastarakastuneina.

– Tänään alkaa 17. vuosi yhdessä. Onhan tässä ”hieman” vettä virrannut vuosien välissä, kuten tokasta kuvasta voi todeta, Marja kirjoittaa kuvatekstissä.

– Mutta että kaikki tämä elämän runsaus ja onni on olemassa johtuu tasan siitä, että kahdestaan meissä on sellainen unelmien toteen tekemisen taika. Yksin ei oltaisi tähän pystytty.

Marja korostaa, että parin onni kukoistaa usein hyvin arkisissa asioissa ja tekemisessä.

– Mitä tapahtuu tiistai-iltana, ratkaisee paljon enemmän kuin joku ihmeen luksuslaatuaika. Tämän sanon yleensä, kun kysytään rakkauden salaisuutta. Meillä on hauskaa ja meillä on kipinä. Se on siinä – sanois Mertaranta.

Perheeseen kuuluu myös kolme lasta ja Marjan mukaan juhlapäivää vietetäänkin arkisesti kuskaamalla lapsia harrastuksiin.

– Odotan innolla iltaa. Vuosipäivän päätteeksi telkkarista tulee eka Laulu rakkaudelle. Omistan sen omalta osaltani rakkaimmalleni, Ilelle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Ile hehkutti parin vuosipäivää ja kiitteli samalla hyvää tuuria vaimonsa suhteen.

– Tänä aamuna heräsin siihen, että Marjan pitkän työviikon jälkeen keskimmäisen lätkäkassi oli pakattu, aamiainen tulilla ja muut lapset katselivat tyytyväisenä piirrettyjä.

– Tätä kaikkea hulinaa aamupöpperössä katsellessa, en kyllä pysty tajuamaan, miten helvetissä mulla kävi tällainen tuuri, että toi upea nainen on tossa? Aivan uskomatonta?! Todella kiitollinen. Saatoin myös olla edellisessä elämässä Gandhi? Hyvää vuosipäivää rakkain Marja Hintikka. Kuusitoista vuotta! Se menee hujauksessa, kun on kivaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Marja Hintikka julkaisi vuosien takaisen yhteiskuvan Ile Uusivuoren kanssa – sai pusun joulupukilta: ”On niitä erikoisia jouluja ennenkin ollut”

Katso kuvat! Tv:n suosikkipari Marja Hintikka ja Ile Uusivuori 10 vuotta naimisissa: ”En vaihtaisi mitään!”