Juontajat Marja Hintikka ja Ilkka ”Ile” Uusivuori ovat olleet yhdessä jo pitkään. Hintikka julkaisi tämän vuoden helmikuussa Instagram-tilillään kuvasarjan, jonka yhteydessä hän kertoi kaksikon ensitreffeistä kuluneen jo 15 vuotta.

– Meidän ekoista treffeistä on kulunut jotakuinkin tasan tarkkaan 15 vuotta. Silloin oli ihan samanlainen luminen talvi kuin nytkin, Hintikka kirjoitti julkaisunsa oheen.

Jos julkaisu ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös täältä.

Hintikka ja Uusivuori avioituivat vuonna 2011, ja heillä on kolme yhteistä lasta. Hintikka myöntää, että tiivistä lapsiperhe-elämää pyörittävältä pariskunnalta kysytään usein, että mikä heidän pitkän suhteensa salaisuus oikein on. Nyt hän on paljastanut tuon salaisuuden yli 74 000 Instagram-seuraajilleen.

– Ainakin se että kun ollaan kahdestaan, nauretaan samoille tyhmille vitseille kuin aina ennenkin. Ja jaksetaan yhdessä parantaa maailmaa, hän kirjoittaa.

Hintikka toteaa kaksikon olevan ylpeitä siitä, millaisen arjen he ovat onnistuneet rakentamaan perheelleen ja korostaa toisen kunnioituksen merkitystä parisuhteessa.

– Kunnioitus toista kohtaan on näiden ruuhkavuoksiksikin kutsuttujen vähäunisten sekä norovirusten, enterorokkojen ja pyykkivuorien täyteisten aikojen jäljiltä vain kasvanut.

– Salaisuus on siis se, että arvostetaan arkea ja toisiamme. Ja meillä on kahdestaan ollessamme hauskaa. Ei kai sen kummempaa, Hintikka summaa.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Marja Hintikka juontaa parhaillaan käynnissä olevaa Sukuni salat -ohjelmaa MTV3-kanavalla, ja Ile Uusivuori taas on Suomen kansalle tuttu kasvo mm. Penkinlämmittäjät– ja Masked Singer Suomi -ohjelmista.

Lue myös:

Marja Hintikka muistelee Sukuni salat -sarjan kuvauksia: ”Jouduin kertomaan työryhmälle, etten pysty katsomaan sitä”

Marja Hintikka julkaisi söpön videon lastensa kanssa – pöyristyi saamastaan kritiikistä: ”Nyt on ihan pakko avautua”