Suosittu juontaja Marja Hintikka, 42, pöyristyi saamastaan kritiikistä. Hän julkaisi aiemmin Instagramin Stories-osiossa videoita, joissa leipoi pipareita lastensa kanssa ja kehui tytärtään pehmeällä äänellä.

Hintikan tyyli puhua lapsilleen ei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia. Juontaja saikin yksityisviestinä kommentteja, joissa arvosteltiin hänen tyyliään puhua lapsilleen. Kommentit saivat Hintikan avautumaan kipakasti aiheesta.

– Nyt on ihan pakko avautua hetki. Jollakin on mennyt joulukuusen neulanen sanonko minne. Olen saanut useamman palautteen jälleen kerran toisilta naisilta tuosta stoorista, jossa leivon pipareita tyttäreni kanssa ja puhun hänelle hellittelevällä sävyllä.

– Tuli viestejä: ”Miksi lässytät lapsellesi? Nuoret äidit eivät osaa puhua lapsilleen normaalisti.” Jos ihminen näkee 15 minuuttia yhdestä arkipäivästäni, se tuskin kertoo mitään siitä, miten puhun lapsilleni, hän napautti.

Monet myös puolustivat Hintikkan tapaa puhua hellittelevään sävyyn.

– Joku teistä sanoi ihanasti, että moni aikuinenkin tarvitsisi enemmän hellittelyä ja lässytystä. Kyllä minä puhun välillä Ilellekin niin. Uskalletaan olla hellitteleviä rohkeasti. Tekee hyvää tässä kovassa maailmassa, Hintikka totesi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hintikka on naimisissa juontaja Ilkka ”Ile” Uusivuoren kanssa. Pariskunnalla on kolme lasta.

Lue myös:

Tähtijuontaja Marja Hintikka paljastaa ensikohtaamisensa Ville Valon kanssa – ”Meinasi synnytys käynnistyä”

Ile Uusivuoren lapset paljastavat isänpäiväkorteissaan totuuksia isästään: ”Iskä harjoittelee juontamista ja lempijuoma on kalja”