Sometähti Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila on seurustellut puolisonsa, myöskin somevaikuttajana työskentelevän Tomas Grekovin kanssa jo seitsemän vuotta, ja ensi kesänä pari viettää häitään.

Miisa kertoo Me Naisille, että molemmat ovat tarkkoja rahankäyttäjiä, mutta hääpäivään on satsattu. Tomaksen mukaan budjetti on tosin saman verran kuin keskiverto häissä.

– Häämme tulevat maksamaan noin 15 000 euroa. Se tuntuu hurjalta summalta käytettäväksi yhteen päivään, Miisa myöntää ja jatkaa, että juhlista on tulossa rento tapahtuma, jossa ei ole juurikaan vanhoja perinteitä.

Vaikka molemmat jakavat työnsä puolesta elämäänsä somessa, hääjuhlaa he viettävät yksityisesti. Miisalle yksityisyys on erityisen tärkeää, sillä hän kohtasi kotirauhan häirintää asuessaan vielä Tampereella.

– Sen jälkeen olen ollut tarkka, että en kuvaa mitään materiaalia kotini lähistöllä, että asuinpaikkaani ei voi mitenkään jäljittää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Miisa valittiin vuonna 2019 Suomen vaikutusvaltaisimmaksi sometähdeksi. Hän tekee Tomaksen kanssa yhteistä Parisuhdekriisi-podcastia. Miisa paljastui Pusu-hahmoksi uusimmalla Masked Singer Suomi -kaudella ja yllätti kaikki myös upealla lauluäänellään.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Miisa ylistää puolisoaan: ”Tomas on jaksanut tsempata ja ollut tukena”

Yle: Kiira Korpi paljasti seurustelevansa – ”Hän ei ole urheilija”