Miehet, nyt tarkkana – naiset paljastivat orgasmiensa salat!

Yksi suurimmista kysymysmerkeistä miehille on, kuinka saada naiselle orgasmi. Tässä voi hyvinkin olla ratkaisu ongelmaan!

Blogissa How To Make Me Come naiset voivat anonyymisti kertoa vinkkejä ja neuvoja, kuinka tuottaa naiselle varmimmin orgasmi.

Eräs kirjoittaja kertoo, kuinka hän ennen keskittyi vain miehen mielihyvään, eikä huomioinut itseään ollenkaan. Jos haluaa molempia tyydyttävän lopputuloksen, on aika vaihtaa suuntaa ja ajatella myös naisen tarpeita. Pelkkä yhdyntä ei riitä.

Nyt tarkkana kaksilahkeiset, sillä tässä on varmoja vinkkejä parempaan seksiin.

1. Ota ohjat

Naiset rakastavat sitä, kun mies tekee aloitteen ja saa heidät tuntemaan itsensä halutuiksi. Saa siis hänet tuntemaan, että haluat repiä hänen vaatteensa pois tässä ja nyt.

2. Kiusoittele

Käytä aikaa kiihottamiseen. Huulet, korvat, niska, sisäreidet ja alavatsa tarvitsevat myös huomiota. Jos ryntäät pää kolmantena jalkana haaroihin, teet sen vain vaikeammaksi itsellesi. Mitä kauemmin koskettelet ja suutelet näitä kohtia, sitä parempi lopputulos.

3. Käytä aikaa vartalon tutkimiseen

Tavat jotka toimivat ex-kumppaniisi, eivät välttämättä toimikaan nykyiseen petikaveriisi. Kaikki ovat erilaisia, joten jos et ole vagina-velho, ottaa oman aikansa oppia tuntemaan, millä keinoin saat juuri hänet tulemaan. Se ei välttämättä tapahdu heti tänään, eikä kenties vielä huomennakaan. Joskus naiset eivät saa orgasmia ollenkaan, mutta se ei silti aina ole miehen vika. Kun teet asiasi oikein, teillä molemmilla on paremmat mahdollisuudet onnelliseen loppuun.

Älä tee näin

Toimimalla väärin varmistat ainakin sen, että Iso O jää tulematta. Erityisesti nämä seikat pilaavat tunnelman heti alkuunsa, eli ÄLÄ tee näin:

1. ”Tuletko pian?” 

Jos kysyt tätä, nainen alkaa stressata ja ajatella ettet nauti olostasi – ja se ei koskaan pääty hyvin.

2. Ärsyynnyt, jos nainen ei saa orgasmia 

Itselleen tai kumppanilleen suuttuminen, kun loppuhuipennusta ei tulekaan, ei hyödytä ketään. Eikä se varsinkaan tee seuraavasta kerrasta yhtään sen helpompaa.
Vain koska puolisosi ei saanut orgasmia, saatat ajatella että seksi oli ajan tuhlausta, hän ei nauttinut siitä, tai et sen vuoksi tunne itseäsi mieheksi. Ei syytä huoleen; ehkä se ei tapahtunut tällä kertaa, mutta huomenna on taas uusi päivä ja yllä olevien vinkkien avulla orgasmin todennäköisyys kasvaa hekumalliseen huippuunsa.

Lähde: How To Make Me Come

Kuva: Unsplash


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.