Erektio-ongelmia on hoidettu pitkään Viagralla, mutta sininen pilleri antaa ainoastaan tilapäisen avun kiusalliseen ongelmaan.
Nyt on kuitenkin keksitty hoitokeino, jolla saadaan aikaan pidempiä vaikutuksia. Urologi Vijay Sangar kertoo Daily Star -lehdelle käyttämästään hoidosta, jossa penikselle annetaan sähkösokkeja erektion hoitamiseen.
– Sokkiaallot tuottavat kemiallisia singaleja penikseen, joka edesauttavat verisuonten kasvua. Tämä menetelmä korjaa sairauksia, jotka johtuvat veren virtauksesta. Itse asiassa tätä on käytetty sydänsairauksien hoitoon aikaisemmin, Sangar kertoo.

Erektiohoidossa annetaan matalajännitteisiä sähköiskuja penikseen. Kolmen viikon hoitojakson aikana annetaan kaksi hoitokertaa viikossa. Sen jälkeen pidetään kolmen viikon tauko, jonka jälkeen tehdään samanlainen kolmen viikon hoitojakso.
Sähkösokit saattavat kuulostaa tuskalliselta, mutta lääkärin mukaan ne ovat kivuttomia.
– Se ei ole kivulias ja sillä on vähän sivuvaikutuksia. Jotkut voivat tuntea parin viikon ajan epämukavuutta peniksen juuressa. Jollekin voi tulla pieniä punaisia pisteistä, mutta itse en ole koskaan nähnyt sitä.
Hoito onnistuu yleensä 70 % miehistä ja se voi helpottaa heidän erektio-ongelmia kahden vuoden ajaksi.
Lähde: Daily Star