Näin kysyt kumppanilta haluaako hän kokeilla sitomista!

Fifty Shades of Grey -kirjasarja ja elokuva ovat lisänneet sitomisleikkien suosiota maailmanlaajuisesti. Yhä useammin petipuuhiin halutaan hieman piristystä sitomisleikeillä ja muilla pikkutuhmuuksilla. Mutta mistä tietää onko kumppani valmis tällaiseen, vai aiheuttaako asiasta kysyminen säröjä suhteeseen? Miten asiaa ylipäätään pitäisi kysyä?
Playboyn kysymyspalstalla asiaa tiedusteltiin seuraavasti:

Miten kysyisin naiseltani haluaako hän kokeilla sitomista? En halua vaikuttaa miltään likaiselta pervolta tai mahdolliselta raiskaajalta, yleensä käytän poliisin käsirautoja.

Näin kysyt asiaa kumppaniltasi:

Sitominen tai sidottuna oleminen vaatii paljon luottamusta ja voi kestää kauan aikaa ennen kuin suhde on valmis siihen. Älä kuitenkaan vedä mitään johtopäätöksiä ellet ole varma, että kumppani tykkää sitomisesta. Keskutelkaa asiasta ja toistenne haluista.

Jos hän suostuu, niin edetkää hitaasti ja älkää käyttäkö käsirautoja, joissa on lukko. Aloittakaa ensin käsiraudoilla, jotka saa nopeasti pois. Sopikaa jokin turvasana, jos leikki menee yli epämukavuusalueen.

Jos hän on vastahakoinen, kokeilkaa ilman käsirautoja. Pyydä häntä pitämään käsillä kiinni sängynpäädystä samalla kun koskettelet hänen vartaloaan. Kerro hänelle, että jos toinen käsi putoaa jossain välissä, hän saa ”rangaistuksen”.

Lähde: Playboy


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta

Jä vastaus

Your email address will not be published.