Kuten tiedämme, naisen orgasmi voi olla monelle naisellekin mystinen asia, mutta varsinkin miehille sen täytyy olla yksi suurimmista mysteereistä, mitä maa päällään kantaa.
Useimmat miehet ovat niin tietämättömiä naisen orgasmista, että he eivät edes huomaa, jos nainen teeskentelee sen. Mutta ei hätää, sillä tämä koko monimutkainen ja mysteerinen tapahtumaketju on selvitetty havainnollisen opetusvideon avulla.
Videosta mm. selviää, että nainen tarvitsee rentoutuneen ja intiimin ilmapiirin, mutta hänen täytyy myös olla seksuaalisesti kiihottunut saavuttaakseen orgasmin. Naisen orgasmiin tarvitaan myös lähes aina klitoriksen suoraa stimulointia kädellä, suulla, vibraattorilla tai peniksellä.
Naisen saadessa orgasmin, supistukset voivat kestää useista sekunneista jopa minuuttiin. Opimme videolta myös, että vastoin yleistä kuvitelmaa kaikki naiset eivät toivokaan halailua välittömästi orgasmin jälkeen. Jotkut naiset haluavat olla yksin, kun taas jotkut voivat olla niin kiihottuneita, että voivat saada toisen tai useampiakin orgasmeja peräkkäin.
Miehet, ottakaa videosta opiksenne, niin seuraavat lemmenhetket voivat olla huomattavasti tyydyttävämpiä molemmille osapuolille!
Opetusvideo on K18!

Kuva: Pixabay