Kaikilla ei ole halua ostaa itselleen aikuisten leluja julkisesti, saati tilata niitä internetistä. Vaikka tarve oman nautinnon lisäämiseen olisi kova, voivat jotkut pitää seksilelujen ostamista jopa nolona. Ei hätää, Metropoli.net esittelee kuusi nautinnon lisääjää, jotka löytyvät lähes jokaisen kotoa.

1. Sulat

Sulilla voit helposti kutitella toista ja hipsutella kumppanin herkkiä paikkoja.

2. Jääpalat

Pakasta jääpaloja valmiiksi ja anna esileikkien alkaessa yksi kumppanillesi suuhun. Jääpalaleikit ovat yleisiä ja hyvin stimuloivia. Voit hieroa jääpaloilla muun muassa nännejä ja alavatsaa.

3. Solmintaväline

Kaikilla ei ole kotona käsirautoja, mutta ei hätää – voit käyttää sitomisleikeissä myös kaulahuivia, pehmeää köyttä tai vaikka kravattia.

4. Suihku

Tämä vinkki on kokeilemisen arvoinen varsinkinkin kaikille naisille. Istu rauhassa suihkun lattialle ja hiero herkkiä kohtiasi suihkupäällä. Paine ja lämmin vesi tuntuvat naisten mukaan erittäin hyvältä ja saattelevat sinut jopa orgasmiin asti.

5. Kaavin/paistolasta

Jos kotonasi ei ole piiskaa, voit käyttää myös esimerkiksi puhdasta paistinlastaa tai kaavinta. Näillä keittiövälineillä saat helposti saman tuntuman kuin piiskalla.

6. Ruoka

Kuten monet tietävät, useat elintarvikkeet voivat muistuttaa dildoa. Banaanien ja kurkkujen lisäksi voit myös käyttää kumppanisi kanssa suklaata tai kermavaahtoa, jota voi nuolla toisen herkistä kohdista.
Lähde: Cosmopolitan
Kuva: Pixabay