Niko Saarinen on palannut Farmi-sarjan kuvauksista ja kertoo nyt kuulumisia tuoreeltaan. Niko on ehtinyt moneen paikkaan kuvauksista palaamisen jälkeen, muun muassa treffeille.

Nikotellen 2.0 -podcastin 9. jaksossa mennään heti asiaan, kun Niko alkaa vertailla Big Brother -talossa parhaillaan olevaa seksuaalisesti aktiivista Eeva-Leenaa myös BB:stä tuttuun podcast-kollegaansa Jonna Saareen. Jonna ei kiellä rakastavansa seksiä, mutta täräyttää vertailusta Eevikseen: ”Mä kävin sentään suihkussa!” Tokaisu juontaa juurensa siihen, että Eevis on tuonut esille ettei käy BB-talossa eikä sen ulkopuolellakaan suihkussa päiväkausiin, ei edes seksin jälkeen.

Tässä podcastissa Niko ja Jonna perehtyvät ihastumiseen sekä suhteen ensihuumaan. Miten ne syntyvät ja miksi ne myöhemmin hiipuvat? Mikä on se kuuluisa kipinä ja mikä sytyttää sekä sammuttaa sen?

Niko kertoo myös oudoista kokemuksistaan tuoreilla kolmansilla treffeillään. Niko on varsin hämmentynyt toisen osapuolen käyttäytymisestä. Mistä on kyse? Kuuntele alta!

Jaksossa pohditaan myös treffien maksupolitiikkaa. Kun mies ja nainen käyvät deitillä, yleensä mies maksaa, mutta entä kun kaksi miestä käy treffeillä? Kumpi maksaa? Kuuntele Nikon mielipide asiasta sekä Jonnan nasevat neuvot Nikon parisuhdeongelmiin!

Lisäksi jaksossa selviää, kuinka Jonnan kävi ”meikittä baarissa” -testissä. Hän tapasi heti komean miehen, mutta mitä sitten tapahtui?

Kuuntele Nikotellen 2.0 -podcastin uusin osa alta tai täältä.

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tsekkaa Nikotellen 2.0 -podcastin muutkin jaksot!

Osa 8

Osa 7

Osa 6

Osa 5

Osa 4

osa 3

Osa 2

Osa 1

Nikotellen-podcastin ensimmäisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.