Niko Saarinen ja Jonna Saari pureutuvat Nikotellen-podcastissa tällä kerttaa sinkkuuteen ja etenkin sen hyviin puoliin.

Tässä jaksossa juttu lähtee taas laukalle, kun kaksikko käy läpi omia sekä kuuntelijoiden mielipiteitä sinkkuudesta ja sen hyvistä puolista.

Niko kertoo heti kärkeen tapahtumasta, josta myöntää ettei ole kovin ylpeä. Hän oli alkuvuodesta baarissa otti ”ehkä vähän vahingossa suihin” täysin ventovieraalta mieheltä baarin vessassa. Kuuntele podcastista, miten näin pääsi käymään.

Baari-illan jatkoilla Nikon sutinat jatkuivat, mutta nyt toisen miehen kanssa. Nikon vuosi käynnistyi niin räyhäkkäästi, että hän päätti puhaltaa pelin poikki ja aikoo tehdä erään mullistavan asian.

Molemmat haikailevat löytävänsä poikaystävän, mutta viihtyvät silti sinkkuinakin, sillä se tarjoaa hyvin paljon sellaisia vapauksia, joita ei parisuhteessa ole. Esimerkkeinä nousevat esiin mm. masturbointi, nalkutus, ruoka, siisteys ja porno.

Vaikka sinkkuus on molempien mielestä hauskaa, he kuitenkin myöntävät haluavansa miehiä, joten Niko suunnittelee varsin radikaalia ideaa asian ratkaisemiseksi.

Keskustelu lipuu pettämiseen, jonka kostamiseksi molemmilla on varsin makaabereja ideoita. Kuuntele podcastista, miten lihamylly ja eutanasia liittyvät tähän!

Kuuntele Nikon ja Jonnan Nikotellen-podcastin uusin jakso alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.