Tämä tarina lohduttanee kaikkia, jotka ovat olleet huonoilla Tinder-treffeillä, sillä tätä hirveämmäksi treffit voivat tuskin mennä. Liam Smyth ja hänen deittinsä olivat ulkona syömässä, minkä jälkeen he menivät yhdessä Smythin asuntoon katsomaan dokumenttia.
Smyth kertoo, että tunnin kuluttua hänen deittinsä lähti käymään vessassa. Tyttö palasi vessasta kauhistunut ilme kasvoillaan sanoen, että hänellä oli jotain kerrottavaa.
– Menin kakalle vessaasi, eikä se vetänyt. En tiedä miksi tein niin, mutta hätäännyin. Kurotin vessanpönttöön, otin sen paperiin ja heitin ulos ikkunasta, deitti tunnusti.
Smyth kertoo sanoneensa deitilleen, että he menisivät ulos laittamaan ulosteen pussiin ja roskikseen, minkä jälkeen he voisivat teeskennellä, että mitään ei tapahtunut.
Smythin vessan ikkuna ei kuitenkaan aukea suoraan ulos vaan johtaa toiseen, pienempään ikkunaan. Kahden ikkunan välissä on noin viidenkymmenen sentin rako. Pienempi ikkuna ei aukea, eli uloste oli joutunut maahan ikkunoiden väliin.
Deitti sanoi olevansa voimistelija ja oli vakuuttunut, että ylettyisi kurottamaan ulosteeseen. Tyttö kiipesi ikkunaan ja onnistui nappaamaan ulosteen, jonka antoi Smythille, jotta tämä voi heittää sen pois. Sen jälkeen deitti pyysi apua päästäkseen alas, mutta kävi ilmi, että hän oli jumissa.

Smythillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hälyttää paikalle apua. Palokunta saapui muutamassa minuutissa ja he saivat deitin irrotettua ikkunasta.
Palomiehet joutuivat rikkomaan ikkunan, joten nyt Smyth hakee joukkorahoitusta saadakseen ikkunan korjattua. Tiedossa ei ole, menikö pari koskaan toisille treffeille.
Lähde: Indy100
Kuvat: Gofundme / Liam Smyth