Onko tämä typerin kondomin korvaaja ikinä?

Miehet ja naiset yhtä lailla sanovat olevan innoissaan uudesta tuotteesta, jonka mainostetaan korvaavan kondomin aidoilla tuntemuksilla, vapaudella ja turvallisuudella.
Tuotteen nimi on Jiftip, joka on virtsaputken peittävä terskan päähän asetettava tarra. Tarran valmistajan mukaan miehet ovat siitä innoissaan, koska se ei peitä penistä kuten kondomi, mutta estää silti siemensyöksyn sekä ”sotkun” sängyssä. Naiset puolestaan pitävät yhtiön mukaan Jiftipistä, koska he säästyvät sotkulta ja vessareissulta yhdynnän jälkeen.
Ongelmana tässä tuotteessa on, että vaikka sen mainostetaan antavan miehelle tunnetta, vapautta ja turvallisuutta, itse asiassa se tarjoaa näistä vain tunteen. Tuotteen valmistaja ei lupaa tarran olevan täysin pitävä eikä suojaavan sukupuolitaudeilta, joten kondomin käyttötarkoituksen korvaajaksi siitä ei ole.
Seksologit ovat lytänneet tuotteen täysin turhana, sillä se ei ehkäise sukupuolitauteja eikä raskautta. Sotkuiltakaan välttyminen ei edes valmistajan mukaan ole täysin varmaa. Lisäksi floridalaisen lääkärin Jamin Brahmbhattin mukaan tarran jatkuva kiinnittäminen sekä irrottaminen ärsyttää peniksen ihoa ja siemensyöksyn estäminen tarralla voi aiheuttaa kipua sekä terveyshaittoja miehelle.
Olisitko sinä valmis sinetöimään peniksesi tällaisella tarralla?

Lähde: USA Today
Kuvat: Jiftip.com


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.