Nicola Tesla johdatti aikoinaan sähköä vartalonsa läpi hehkulamppuun, mutta hän tuskin osasi arvata edes villeimmissä fantasioissaan, mitä kaikkea sähkön ja ihmisvartalon kanssa vielä tultaisiin tekemään.
75 vuotta Teslan kuoleman jälkeen on sopiva hetki tarkastella, mitä kaikkea sähköllä saadaan aikaan, kun esimerkiksi haetaan seksuaalista nautintoa. Erilaiset vibraattorit, dildot ja muut laitteet toimivat tietenkin pattereista saatavalla sähköllä, mutta sähkövirtaa voidaan myös ohjata suoraan kehon intiimialueille, joissa se tuottaa ainutlaatuista nautintoa.
Kyseessä on sähköinen stimulaatio, jossa sähkövirtaa johdetaan suoraan herkimmille alueille tuottamaan intensiivistä seksuaalista nautintoa ja orgasmeja. Tällä tavalla voidaan myös saavuttaa orgasmi ”ilman käsiä”, joka on normaalisti itsetyydytyksessä lähes mahdotonta.
Sähköseksiin kuuluu kaikenlaisia johtoja ja metalliosia, jotka voivat näyttää melko pelottavalta. Homma on Playboyn mukaan kuitenkin yksinkertaisempaa, kuin miltä se näyttää.
Sähköseksi kehittyi terapiasta, jossa lihaksia hoidetaan sähköimpulssien avulla. Kun sähkövirta kulkee lihaksen läpi, se kiristyy ja rentoutuu virran mukaisesti. Samalla se poistaa hetkittäisesti hermokipua. Ensimmäinen seksuaaliseen kiihotukseen tarkoitettu analoginen laite ilmestyi myyntiin 1980-luvulla. Sen jälkeen laitteet ovat kehittyneet valtavin harppauksin ja niitä voi nyt käyttää jopa kauko-ohjauksella netin kautta.
Reddit-käyttäjät jakoivat kokemuksiaan sähköseksistä ja kertoivat, että virta kytketään esimerkiksi suoraan häpyhuuliin, joissa se sykkii ja supistelee lihaksia. Virtaa voidaan johtaa myös vaginaan, penikseen ja anukseen.

Kuva: Erostek

Eräs Reddit-käyttäjä kertoo, että sähkövirran voi säätää toimimaan monin erilaisin tavoin, esimerkiksi imitoimaan vibraattorien sykkiviä, pyöriviä, täriseviä, imeviä, työntäviä, aaltoilevia ja muita vastaavia liikkeitä erilaisilla voimakkuuksilla. Tunne voi olla upottava, koska stimulaatio kulkee suoraan sukupuolielimissä kahden elektrodin välissä.
Sähköseksin harrastajat sanovat pystyvänsä pysymään orgasmin partaalla huomattavasti pidempään, kuin ihmiskäden kautta, koska stimulaatio on hyvin tarkkaa ja sitä on niin helppo kontrolloida. Sähköiseksin kautta saatujen orgasmien sanotaan olevan noin 10 kertaa voimakkaampia, kuin ilman sähköä saadut orgasmit.
Naisten sähköisessa stimulaatiossa johdot kytketään häpyhuuliin sekä klitoriksen reunaan. Lisäksi vaginaan voidaan työntää erilaisia tappeja, sauvoja tai dildoja. Miehille puolestaan yleisimmin kytketään kaksi sähköä johtavaa silikonista penisrengasta, yksi terskaan ja toinen peniksen juureen, jolloin virta kulkee koko peniksen läpi. Tarjolla on myös mm. peräaukkoon työnnettävä tappi, joka stimuloi eturauhasta ja supistelee lantionpohjaa.
Sähköseksin harrastajat myöntävät, että monissa seksikaupoissa on tarjolla monia laitteita, jotka ovat silkkaa roskaa eivätkä toimi luvatulla tavalla. Niissä on halpoja elekrodeja huonolla sähkönjohtavuudella, ne ovat ylihintaisia ja niissä on tarkoituksella harhaanjohtavaa tietoa.
Eräs Reddit-käyttäjä huomauttaa, että huono tuote saa sinut vihaamaan sähköseksiä. Hän suosittelee ostamaan laitteet laatuvalmistajilta, esimerkiksi virtalaatikot Erostekiltä ja elektrodit sekä sisään työnnettävät esineet E-Stim Systemsistä ja PES Electrosta (linkki on K18).
Sähköseksissä, kuten aina sähkölaitteiden kanssa, tulee olla hyvin varovainen ja toimia tarkoin ohjeiden mukaan. Huonot elektrodit voivat aiheuttaa nautinnon sijaan pistävää kipua. Homman opettelu voi vaatia hieman aikaa, mutta käyttäjien mukaan oikein suoritettu sähköseksi on sen arvoista, koska se antaa sellaista intensiivistä nautintoa, jota ei ole mahdollista saada millään muulla tavalla.
Turvallisuuden suhteen sähköseksin harrastajat muistuttavat, että vaikka käytettävä virta on niin pieni, että sillä sytyttäisi vain pienen hehkulampun, siinä kuitenkin käytetään aivan samaa virtaa kuin elvytyslaitteessa, joten elektrodit tulee pitää kaukana sydämen lähettyviltä. Puuhaa ei tästä syystä suositella varsinkaan sydänsairauksista kärsiville eikä niille, joilla on sydämentahdistin.
Lähde: Playboy
Ylin kuva: Pixabay