Tutkimukset osoittavat, että turha itsensä mollaaminen on yllättävän huono tapa, joka voi vaikuttaa jopa ulkoiseen olemukseen. Uuden tutkimuksen mukaan normaalipainoiset ihmiset, jotka pitivät itseään lihavina todellakin päätyivät ylipainoisiksi itselleen armollisempia kanssasisariaan ja -veljiään helpommin.
Näillä muutamalla vinkillä voit saada enemmän itseluottamusta, joka on avain seksikkääseen olemukseen.

Liiku!
Kaikenlainen liikunta lisää itsevarmuutta ja muokkaa kehonkuvaa positiivisemmaksi. Treenaat sitten fitness-kisoihin tai pudotat painoa – liikuntamuodollakaan ei ole väliä – harjoittelulla on joka tapauksessa myönteinen vaikutus siihen miten koet vartalosi ja näin ollen se muokkaa koko olemustasi.
Kuuntele kehoasi
Mitä paremmin olet yhteydessä kehoosi, sitä vähemmän kiinnität huomiota ulkoiseen olemukseesi. Esimerkiksi meditaatio ja jooga ovat erinomaisia työkaluja vartalosi tuntemiseen ja sen arvostamiseen.
Lopeta puhe ”läskeistäsi”
On helppo sortua vertailemaan vartaloaan itseään hoikempien tai timmimpien kanssa. Tämä on tapa, josta kannattaa pyrkiä eroon ja eritoten välttää negatiivissävyistä puhetta itsestään muiden kuullen. Siitä ei ole mitään hyötyä, päinvastoin.
Muista positiivinen kehon kieli
Jos ristit kyynärpääsi rinnalle, tuijotat lattiaan ja annat hartioidesi valahtaa, viestität epävarmuutta. Harjoittele itsevarmuutta seisoen ryhdikkäästi jalat hieman harallaan, katso puhekumppaniasi silmiin, äläkä pelkää ”puhua” käsilläsi. Muista myös hymy ja annat itsestäsi rennon vaikutelman – se on seksikästä kuin mikä!
Itsetunto paremmaksi laakista
Heivaa HETI liian pienet vaatekappaleet pois näköpiiristäsi. Piilota ärsyttävän täydelliset Facebook-kaverisi aikajanaltasi, jottet turhaan sortuisi vertaamaan itseäsi jatkuvasti muihin. Laita myös vaaka piiloon. Painosi ei muutu päivässä, joten unohda turhat punnitukset – kerran viikossa riittää laihduttaessasi. Hae itsellesi sopivia positiivisia vahvistuslauseita vaikka netistä ja kirjoita niitä lapuille kotiisi ja/tai työpaikallesi. Pidä huoli, että muistutat itseäsi useammin siitä mikä sinussa on hyvää, kuin huonoa.
Lähde: Women’s Health