Mediapersoona Niko Saarinen on tunnettu suorapuheisena persoonana, joka ei sanoja säästele, mutta tällä kertaa hän on Nikotellen 2.0 -podcastissaan harvinaisen avoimena seksistä ja panemisesta.

Niko ruotii yhdessä Big Brotherista tutun Jonna Saaren kanssa täysin sensuroimatta kaikkea mahdollista, mitä seksiin liittyy, kuten peruspaneminen, ryhmäseksi, yhden illan seksi, hygienia, karvat, homoseksin yksityiskohdat, seksi exän kanssa, pettäminen, punaiset pilkut, alapään meikkaaminen, jne.

Niko paljastaa aloittaneensa seksin erittäin nuorena ja ikä selviää podcastissa. Jonna puolestaan kertoo aloittaneensa seksin 16-vuotiaana.

Entä peniksen karvat ja miten ne vaikuttavat ”munan imemiseen”, kuten Niko asian ilmaisee? Ja mitä mieltä Jonna on ”munakarvoista”. Myöskään Jonna ei sanoja säästele, joten sensuroimaton totuus kuullaan tästäkin asiasta.

Molemmat kertovat myös ensimmäisestä kerrastaan hyvin yksityiskohtaisesti.

Nikon kysymykset Jonnalle ovat hyvin suoria, kuten ”Tulikse sisään?” Jonnakaan ei häpeile vastauksiaan, joten ohjelmassa kuullaan erittäin tuhtia tavaraa, myös yksityiskohdat Jonnan, Nikon ja kahden muun miehen ryhmäseksisessiosta!

Lisäksi tässä jaksossa selviää, miksi Jonna ei aio ikinä esitellä poikaystäväänsä Nikolle ja mikä on ollut molempien villein seksikokemus. Samalla paljastuu myös, miten paljon Jonna harrasti seksiä BB-talossa.

Kuuntele alta uusi seksintäyteinen K18-jakso!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Voit kuunnella jakson myös täällä.

Tsekkaa Nikotellen 2.0 -podcastin muutkin jaksot!

Osa 3

Osa 2

Osa 1

Nikotellen-podcastin ensimmäisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.