Mediapersoona ja yrittäjä Rosanna Kulju kertoi aiemmin toukokuussa eronneensa keväällä kumppanistaan. Kulju ilmoitti ikävästä uutisesta luotsaamansa Pimppiheimo-podcastin jaksossa.

Eron taustalla vaikuttaa Kuljun mukaan se, että heillä on ex-puolison kanssa erilaiset tavoitteet elämässään. Kulju on käsitellyt aihetta myös omalla Instagram-tilillään ja myöntänyt, että ero on ollut hänelle suuri pettymys.

Eilen maanantaina (29.5.) Kulju julkaisi Instagram-tililleen koskettavan julkaisun, jossa hän puhuu avoimesti kokemastaan yksinäisyydestä. Kyseinen maanantaipäivä oli ollut Kuljulle muutenkin vaikea, ja hänen kohtaamansa haasteet nostivat pintaan myös muita kurjia tunteita.

– Tänään on taas ollut kyllä maanantaiden maanantai. Ai saakeli. Parkkisakkoja, yleistä sekoilua ja selvittelyä ja muutoinkin about kaikki mikä voinut mennä vituiks myös meni vituiks, Kulju kirjoittaa tuoreen päivityksensä yhteydessä.

Postauksensa viereen Kulju on lisännyt itsestään mustavalkoisen selfie-kuvan, jossa hän poseeraa surullinen ilme kasvoillaan.

– Mietin tos aiemmin et voisin pakkaa reppuni ja muuttaa jonnekin toiselle puolelle maapalloa ja aloittaa täysin alusta. Tehdä jotain merkityksellistä ja elää minimalistisesti. Aloittaa ihan kaiken alusta, hän muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eronsa jälkeen Kulju on joutunut tekemään lukuisia muutoksia lähitulevaisuutta koskevissa suunnitelmissaan. Tämä ei ole ollut pelkästään helppoa ja on saanut Kuljun tuntemaan syvää yksinäisyyttä.

– Jotenkin elämän (ja nyt ihan ekana kesän) suunnitteleminen uudestaan tuntuu kivalta mut samaan aikaan tunnen pakokauhua. Taas rakennan elämää eteenpäin yksin ja jotenkin tuntuisi jo, että universum jakaisi mulle jo seuraavia paikkoja niille asioille joista oon unelmoinut, nainen toteaa.

– Vaikka on paljon ystäviä ja rakkaita niin silti jossain sisällä koen arjessa yksinäisyyttä kun teen sellaisia asioita mitä haluaisin jakaa jonkun kanssa, hän kiteyttää.

Kulju avasi tuntemuksiaan myös Instagramin Stories-osion puolella. Tänään tiistaina (30.5.) hän jatkoi avautumistaan painottamalla, ettei hänen kokemansa tyhjyyden tunne johdu ainoastaan parisuhteen puuttumisesta. Kaikista suurin unelma Kuljun kohdalla liittyy nimittäin äitiyteen.

– Mä en ajattele, että mun elämä on ”täyttä” kun mulla on mies vaan sitten kun saan vihdoin olla äiti. Jos sen lapsen mukana tulee ihana mies, joka on hyvä isä niin se on tietysti mahtavaa – mutta en tosiaan tule jättämään mun haavetta äitiydestä miehen nojaan, Kulju paljastaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rosanna Kuljun käytös nostatti raivoa somessa – perustelee nyt toimintaansa: ”Olen viimeinen ihminen, joka kieltäisi keneltäkään herkkuja”

Rosanna Kuljun suhde päättyi – avautuu erostaan: ”Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olemme yrittäneet”