Mediapersoona Rosanna Kulju on kerännyt sosiaalisessa mediassa kritiikkiä maanantaina (22.5.) julkaisemansa Instagram-postauksensa myötä.

Kulju kuvasi Instagram-tilinsä Stories-osioon videopätkän, jossa hän kaataa viikonloppuisten juhlien jäljiltä jääneitä karkkeja roskikseen.

– Sanokaa siis pliis, että minä en ole ainoa ihminen, joka joutuu tekemään näin, jotta en syö näitä juhlien jälkeen jääneitä herkkuja, Kulju tokaisee Stories-videollaan.

– Tohon pitää vielä tosiaan rikkoa joku kananmuna tms. etten syö niitä tuolta roskiksesta. Oon karmiva ihminen, hän kirjoittaa videonsa päällä.

Pian Kuljun julkaisun jälkeen käynnistyi somessa vilkas keskustelu, jossa ihmeteltiin avoimesti naisen toimintaa. Esimerkiksi keskustelupalvelu Jodelissa Kuljun spontaania tempausta on arvosteltu varsin kovin sanankääntein.

Kuljun kuvaamaa videota on Jodelissa nimitetty muun muassa ”noloksi”. Osa keskusteluun osallistuneista on sitä mieltä, ettei herkkujen demonisointi anna hyvää kuvaa sometähden nuorille seuraajille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myöhemmin samana päivänä Kulju otti aiheeseen kantaa Instagramissaan. Hän kertoi Stories-osiossaan vastaanottaneensa lukuisia viestejä, joissa hänen herkkujen poisheittämistään kritisoidaan ankarasti.

Päivityksessään Kulju alleviivaa, ettei hänen toimintansa liittynyt millään tavalla laihduttamiseen tai syömisen kontrollointiin.

– Mä olen varmaan viimeinen ihminen, joka kieltäisi itseltään/keneltäkään muultakaan herkkuja enkä ajattele mitään sellaista että herkut pitäisi ansaita tms. En sitten todellakaan vaan sokerikoukku on todellinen kun syön sitten kaiken mitä kaapeissa on ja sitten voinkin huonosti, en syö oikeaa ruokaa, en nuku yms sen sokerin takia, Kulju perustelee tekstissään.

– Tämä on ainoa syy, hän painottaa.

Lisäksi jäljelle jääneet karkit olivat Kuljun mielestä pahoja.

– Jos ostan mun omia karkkeja niin syön ne kaikki kerralla ja niitä ei vahingossakaan jää. Tämä ei nyt todellakaan ollut mitään sellaista mitä muutama oli ymmärtänyt. Toi ei ollut mitään sellaista, nainen summaa.

Rosanna Kulju paljasti hiljattain käyneensä kevään aikana läpi vaikean eron. Eropäätöksen taustalla vaikuttaa Kuljun mukaan se, että heillä on ex-puolison kanssa erilaiset tavoitteet elämässään.

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olemme yrittäneet tätä. Koska aivan älytön kemia, ja oikeasti niin iso rakkaus tätä ihmistä kohtaan, Kulju kuvaili viime viikolla julkaistussa Pimppiheimo-podcastissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rosanna Kulju paljastaa yksityiskohtia erostaan – ”On pakko päästää irti ja jatkaa elämää erillään”

Rosanna Kuljun suhde päättyi – avautuu erostaan: ”Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olemme yrittäneet”