Tunnettu sosiaalisen median vaikuttaja ja mediapersoona Rosanna Kulju on eronnut kumppanistaan. Kulju kertoo asiasta uudessa Pimppiheimo-podcastin jaksossa.

Kulju palasi viime viikolla Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksista ja avautuu nyt tuoreista kuulumisistaan. Kuulumistensa lomassa Kulju paljastaa eron tapahtuneen jo ennen Selviytyjien kuvauksia.

– Täytyy tässä kohtaa todeta, että tämä minun koko alkuvuoden ja loppuvuoden haippaama suhde päättyi jo ennen kuin lähdin kuvauksiin. Tosi hyvässä hengessä siinä mielessä, Kulju toteaa podcastissa.

Kulju myöntää kokeneensa ristiriitaisia tunteita erostaan.

– En oikeastaan keksi tästä ihmisestä mitään pahaa sanottavaa. Kun olen käynyt läpi tätä omassa päässäni, niin olen ajoittain jopa toivonut, että hän olisi tehnyt jotain, josta voisin vähän inhota häntä.

Eron taustalla vaikuttaa Kuljun mukaan se, että heillä on ex-puolison kanssa erilaiset tavoitteet elämässään.

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olemme yrittäneet tätä. Koska aivan älytön kemia, ja oikeasti niin iso rakkaus tätä ihmistä kohtaan, hän avaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Rosanna Kulju ei koskaan vahvistanut suhdettaan julkisuudessa, mutta muun muassa Seiska-lehti on uutisoinut naisen rakkauskuvioista.

Seiska kertoi viime vuonna, että Kulju oli palannut yhteen erään exänsä kanssa.

Sosiaalisen median puolella Kulju julkaisi jonkin verran romanttisia yhteiskuvia ja päivityksiä ex-rakkaansa kanssa.

Lue myös:

Rosanna Kulju puhuu vihdoin traagisesta erostaan – myöntää turvautuneensa päihteisiin: ”Tulee hyvä cocktail, kun sekoittaa rauhoittavia ja viiniä”

Löysikö Rosanna Kulju uuden kumppanin? – Julkaisi yhteiskuvan mysteerimiehen kanssa: ”Kiitos rakas”