Sokerideittailusta on tullut viime vuosina suosittua. Sokerideittailussa hankitaan lisätienestejä vanhemman henkilön kustannuksella.

Seksilelukauppa Huippukiva.fi kyseli aiheesta suomalaiselta 70-vuotiaalta Sepolta (nimi muutettu), joka on harrastanut sokerideittailua jo lähes kymmenen vuoden ajan. Aiemmin naimisissa ollut Seppo ei aio enää lainkaan hankkia perinteistä parisuhdetta.

– Tämä järjestely sopii minulle, koska rahalla saan viereeni kauniita ja seksikkäitä tyttöjä, jotka ovat hyvällä tuulella koko ajan. Esimerkiksi matkoilla kaverit ja muut turistit ovat minulle selvästi kateellisia, kun vanhempana miehenä liikun parikymppisen seksipommin kanssa. Siinä niillä riittää vaimojensa kanssa ihmettelemistä ja supisemista, mies naurahtaa.

Seppo kertoo, että yhteen Dubain reissuun saattaa upota kaikkine kustannuksineen kahdelta hengeltä 10 000 – 15 000 euroa.

Tunnetko käyttäväsi hyväksi seuralaisiasi?

– Kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen. Rahalla on iso vaikutus ja yhä useampi nuori kaunotar kärsii rahapulasta, koska heidän elämisen kulunsa esimerkiksi täällä Helsingissä ovat niin isot. Moni nainen tekee tätä muutaman vuoden, kunnes onnistuu saamaan itselleen vakituisemman parisuhteen. Ongelma on usein siinä, että kun tottuu seurusteluun rikkaiden miesten kanssa, niin peruspalkkaisen kaverin kanssa elämä ei tunnukaan niin hohdokkaalta, Seppo aprikoi.

Seppo paljastaa myös vaietun salaisuuden

– Rahalla saa ostettua luottamusta. Kun ollaan Karibialla ja seuralainen tienaa tonnin päivässä, niin kyllä viimeistään loppuviikosta kondomi jätetään pois, vaikka testeissä ei olla käytykään. Näin käy yhdeksän naisen kohdalla kymmenestä, Seppo kertoo.

Seksuaaliterapeutti Satu Söderströmin mukaan Seppo on tyypillinen seksinostaja

– Sepolle roolissa eläminen ja sen suorittaminen ovat tärkeitä asioita. Hän ei vaikuta läsnäolevalta henkilöltä, joka nauttisi maksullisesta suhteesta. Tärkeämpää on ulkopuolelta tuleva nähdyksi tuleminen. Sepon käsitys siitä, että itseään myyvät naiset olisivat sinkkuja, on naiivi ja roolisidonnainen käsitys siitä, mitä tytöt hänelle esittävät.

Miksi miehet pitävät seksistä maksamista hyväksyttävämpänä kuin naiset, Satu Söderström?

– Se että miehet pitävät maksajaa vähemmän hyväksikäyttäjänä kuin naiset, on ihan luonnollista. Miehet haluavat, että seksipalveluja on saatavilla ja he saattaisivat jopa joskus käyttää niitä. Eivätkä he silloin pidä itseään hyväksikäyttäjinä, vaan enemmänkin auttajina. Sellaisina, jotka klassiseen suomifilmityyliin pelastavat tytön pulasta, kunnes hän pääsee rikkaisiin naimisiin, jos nyt joku hänet sattuu huolimaan.

– Naisille taas seksipalveluja myyvä henkilö on useimmiten uhka, joka tulee eliminoida keinolla millä hyvänsä, edes ymmärtämättä mistä tässä kaikessa oikeastaan on kyse. Taloudellinen turva on pidettävä herran nuhteessa, kuten suomifilmit meille ovat opettaneet. Tämä selittääkin hyvin miesten ja naisten välisen eron kyselyn tuloksessa.

Söderströmin mukaan miehelle sugargirlin pitäminen on vain yksi tapa pitää maksullista rakastajatarta – jolloin myös sokerideittailu on prostituutiota.

Lähde: Huippukiva

Kuvituskuva: Pixabay