Parisuhteessa eläminen voi olla paikoitellen hankalaa. Täytyy tehdä päätöksiä toisen henkilön kanssa ja ottaa huomioon hänenkin tunteet, halut ja mieltymykset.

Vahvat pariskunnat koostuvat vahvoista yksilöistä, eivätkä he anna minkään asian vahingoittaa suhdetta. Tästä johtuen vahvat parit eivät sorru seuraaviin asioihin.

He eivät tee toisistaan mustasukkaisia

Vakaassa suhteessa, jossa saa riittävästi huomiota ja huolenpitoa, ei ole tarvetta mustasukkaisuudelle.

He eivät tutki toistensa puhelimia

Halu urkkia toisen puhelimen viestejä ja muuta sisältöä on merkki epäluottamuksesta.

He eivät ole itsekkäitä suhteessa

Parisuhteen ylläpito vaatii työtä. Suhteessa eläminen ei ole jatkuvaa käsikkäin kuljeskelua ja pussailua kuutamossa, mistä monesti sinkkuna haaveillaan. Vahvat parit näkevät päivittäin vaivaa suhteen eteen ja ovat kiitollisia toisistaan.

He eivät vertaa suhdettaan aikaisempiin

Kun vertaillaan kahta asiaa, löytyy aina voittajia ja häviäjiä. Jokainen parisuhde on omanlaisensa. Mikä tekee yhdestä asiasta erityisen, ei ehkä päde toisaalla.

He eivät vaadi olla kokoajan yhdessä

Toimivassa parisuhteessa elävien ihmisten ei tarvitse olla yhdessä ympäri vuorokauden. Itse asiassa he eivät halua olla yhdessä koko ajan. He tietävät, että on tärkeää säilyttää oma itsenäisyys ja omat kiinnostuksen kohteet.

He eivät etsi toisistaan puutteita

Vahvat parit ovat tietoisia toistensa heikkouksista ja vahvuuksista, sekä toimivat tarvittaessa toistensa tukena.

He eivät yritä muokata ihmistä toisenlaiseksi

Onnelliset pariskunnat ovat rakastuneet aitoon ihmiseen edessään. He eivät pyri muuttamaan toisen ulkonäköä, tai tottumuksia ja tapoja.

He eivät kilpaile keskenään

On eri asia olla yhdessä haastavan tai kilpailevan kumppanin kanssa. Ensimmäinen tekee molemmista vahvemman, mutta jälkimmäisessä aina toinen on häviävä osapuoli.

He eivät aseta rajoituksia

Rajoitukset aiheuttavat suhteelle ongelmia. Niin kutsutut säännöt, jotka estävät tekemästä erilaisia asioita aiheuttavat kaunaa, joka jää kytemään.

He eivät rakenna pilvilinnoja

Parisuhde on vahva, koska se on rakennettu yhdessä molempien vahvuuksilla. Se edellyttää rehellisyyttä kaikissa tilanteissa, vaikka se ei aina olisi sitä mitä haluisi kuulla.

He eivät loukkaa kumppaninsa perhettä

Loukkaavien seikkojen toteaminen kumppanin perheestä on verrannollinen kumppanisi lihavuuden kommentoitiin. Se on hyväksyttävää vain silloin, kun kumppanisi itse ottaa asian esille.

He eivät jatkuvasti ihmettele, missä toinen on

Vahvojen parien ei tarvitse pitää jatkuvasti yhteyttä toisiinsa. Aina ei tarvitse tietää mitä toinen tekee, tai missä hän on. Jokainen tarvitsee myös aikaa itselleen ja omille ajatuksille.

He eivät ole humalassa rakastuneempia

Toisesta henkilöstä voi nauttia myös täysin raittiina.

He eivät hengaile vain keskenään

Jokainen sekunti yhdessä vietettynä ei tarkoita vahvaa parisuhdetta. Kyky olla myös erillään tekee suhteesta vahvemman.

He eivät kieltäydy hellyydenosoituksista

Vahvassa parisuhteessa pitäisi olla vaikea vastustaa kumppaniaan seksuaalisessa mielessä ja kiihottumisen ilman häntä pitäisi olla suorastaan sietämätöntä.

He eivät koskaan alenna toista julkisesti

Nöyryyttävä kumppani, etenkin muiden ihmisten edessä, on hyvä peruste laittaa koko suhde poikki.

He eivät määritä suhdettaan muiden mukaan

Ei ole vain yhtä ainoaa tapaa rakastaa toista. Vahvat parit keskittyvät toisiinsa ja tietävät olevansa hyviä, eivätkä vertaa omaa suhdettaan ulkopuolisten asettamiin standardeihin.

He eivät tulistu ilman syytä

Tunteiden kätkeminen ei ole oikein toista kohtaan. Onnistuneessa parisuhteessa voi nostaa asioita esiin pelkäämättä toisen reaktiota.

He eivät mene nukkumaan yksin

Vaikka aina ei oltaisi fyysisesti yhdessä, kuitenkin henkisellä tasolla toinen on aina sydämessä.

Lähde: Dpaki.com

Kuva: Pixabay