Joskus seksi ei vain tunnu luistavan. Etenkin pitkässä parisuhteessa eteen voi tulla aikoja, jolloin sänkyä käytetään pelkästään nukkumiseen. Stressi, vuodenaikojen vaihtelu ja yleinen elämäntilanne voivat vaatia veronsa, jolloin läheisyys tuppaa unohtumaan.
Seuraavilla vinkeillä saat aikaiseksi sutinaa sänkyyn ja palautat kiihkeän hekuman välillenne.

1. Puhu!

Puhumalla seksistä avoimesti pidät suhteen tuoreena ja virkeänä. Kumppanille kannattaa kertoa omista haluistaan ja fantasioistaan vinkaten samalla, kuinka itse haluaa tulla kosketetulluksi. Ei kuitenkaan kannata keskittyä puhumaan siitä, mitä partneri tekee väärin, vaan kannustaa toimimaan tietyllä tavalla. Yhteisten alkuaikojen muistelu lähentää ja toimii keskustelun avauksena.

2. Kehitä merkkikieli!

Seksiin kutsuvaa, yhteistä merkkikieltä kannattaa kehittää. Silmänisku tai niskasuudelma voi toimia yhteisenä kutsuna lemmenhetkeen ja on taatusti romanttisempaa kuin lause ”mennään harrastamaan seksiä”. Halukkuudesta kertovien signaalien lähettäminen on loistava tapa pitää yllä romanttista jännitettä ja sitä voi toteuttaa myös muiden läsnäollessa. Mikä sen jännitävämpi tapa valmistautua vaakamamboon!

3. Poista ennalta-arvattavuus!

Tuo uutta särmää makuuhuoneeseen tekemällä muutoksia. Mitään dramaattista ei tarvitse tehdä – esimerkiksi uudet alusvaatteet voivat riitää. Myös seksi uudessa paikassa tai uuteen aikaan voi olla hyväksi. Uusien asentojen kokeileminen, jopa huumorimielessä, tuo rakasteluun ennalta-arvaamattomuutta, joka puolestaan on hauskaa. Ennakkoluulottoman kumppanin kanssa vierailu seksikaupassakaan ei ole pahitteeksi. Kun seksi on yllätyksellistä ja jännittävää, sitä tekee enemmän mieli!
Lähde: Tohtori.fi