Mikä oikeastaan tekee jostakusta hyvän tai huonon sängyssä? Tämä on ikivanha kysymys, mutta vastaus onkin yllättäen hyvin yksinkertainen. Tohtori Jess O’Reilly vastasi käyttäjien polttaviin kysymyksiin Reddit-sivustolla. Palkittu seksi- ja suhdeasiantuntija O’Reilly pyysi sivuston käyttäjiä lähettämään meheviä seksiin liittyviä kysymyksiä. O’Reillyn vastauksista selvisi, mikä tekee sinusta erittäin hyvän sängyssä.
Käyttäjä nimeltä Vortish kysyi, mistä syntyy hyvä seksi? Vastaus tähän oli, että nautinnosta ja intohimosta, sekä myös siitä, että kysyy kumppanilta mitä tämä todella haluaa. Haluaako hän nopeammin? Hitaammin? Kovemmin? Molempien on myös tärkeää oppia antamaan ja ottamaan.
Seksiin saa lisää intohimoa roolileikeillä ja luomalla siitä keinon paeta todellisuudesta. On myös tärkeää kertoa kumppanille, kuinka paljon tätä haluaa. Jokainen määrittelee hyvän seksin eri tavalla, mutta suurin osa ihmisistä luonnollisesti haluaa orgasmeja ja aitoa läheisyyttä.

Mikä siis on se yksi ja paras keino saada sinut hyväksi sängyssä? Vastaus on kommunikaatio. Sexpertti O’Reilly kehottaa sinua esittämään kumppanillesi paljon kysymyksiä. Sen sijaan, että puhutte lapsista, rahasta ja työstä, puhukaa siitä mikä tekee seksistä hyvää. Näin molemmat tietävät mitä toisiltaan haluavat ja pystyvät toteuttamaan sen.
Reddit-käyttäjä theinerlicious kysyi mikä olisi paras tapa pyytää kumppannia tekemään jotain uutta sängyssä. Sexpertti vastasi tähän, että jos sinä tai kumppanisi näette jotain kiinnostavaa vaikkapa elokuvassa tai tv-sarjassa, käyttäkää sitä keskustelun aloitukseen. Tai sitten voi sanoa kumppanille, että näin tämän unen ja siinä tapahtui sitä ja tätä. Seksistä keskustelemisen ei tarvitse olla niin vakavaa.
Lähde: Daily Star