Tämä yksinkertainen keino auttaa naisia saamaan pidempiä ja parempia orgasmeja

Seksi ei ole aina niin helppoa kuin haluaisimme uskoa. Varsinkin naisten seksuaalisuus tuottaa päänvaivaa, sillä jopa 40 prosentilla naisista on vaikeuksia saada orgasmi. Osa naisista taas saavuttaa kliimaksin helposti, mutta se jää harmittavan lyhyeksi.

Nyt tiedemiehet ovat löytäneet keinon, joka takaa naisille pidemmän ja paremman orgasmin. Kyse ei ole maata mullistavasta keksinnöstä: saadakseen parempia orgasmeja naisen kannattaa ottaa lemmenleikkeihin mukaan seksilelu.

Tutkimus ei välttämättä ole täysin puolueeton, sillä sen teetätti seksileluja myyvä verkkokauppa Lovehoney. Tutkimuksen tarkoitus oli selvittää, mitä todella tapahtuu, kun nainen saa orgasmin seksilelun avulla tai ilman.

Tulosten mukaan naiset saavat seksilelun kanssa orgasmin nopeammin, ja kliimaksi myös kestää 17 prosenttia pidempään.

Tutkimusta johtanut tohtori Nicole Prause totesi:

– Alkuperäinen hypoteesimme oli, että Happy Rabbit -seksilelun avulla naiset saisivat orgasmin nopeammin kuin käsin masturboimalla. Saimme kuitenkin selville, että naiset halusivat leikkiä uuden lelun kanssa ja nauttia siitä, minkä seurauksena he saivat pidempiä ja laajempia seksuaalisia kokemuksia ja kokivat enemmän jännitystä.

Lähde: Mirror
Kuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.