Seksiasiantuntijat selvittivät, mitkä seksitrendit ovat seuraavaksi huipulla naisten kohdalla.

Seksileluja ja alusasuja myyvä Ann Summers -yritys kyseli sadoilta seksin asiantuntijoilta naisten mieltymyksiä, jotka nousevat seuraavaksi pinnalle.

400 asiantuntijasta peräti 85 prosenttia oli sitä mieltä, että masturbointi tulee olemaan suosituin muoto seksuaalisten halujen tyydyttämiseksi. Mikäli tulos herättää epäilyksiä, niin sen taustalla on naisten rohkaistuminen omaa seksuaalisuuttaan kohtaan.

Inspiraatiota voi hakea esimerkiksi Nadia Bokodyn tarinasta, jossa hän kertoi Mirror-lehdelle ottavansa kahvitauon sijaan masturbointitauon.

– Kun kollegat ovat kiireisiä ja jonottavat Starbucksiin kymmenen minuutin ajan noutaakseen kurpitsalattejaan, minä hieron itselleni orgasmin, kertoo Bokody.

– Lounasaikaan suuntaan taukohuoneeseen vibraattorini kanssa, laitan kuulokkeet korviini ja selaan RedTubea, kunnes saan kaipaamani stressihelpotuksen. 15 minuuttia myöhemmin olen paljon pirteämpi ja keskittyneempi, valmis vastaanottamaan mitä tahansa, jatkaa Bokody.

Viiden tulevan naisten seksitrendin joukkoon lueteltiin myös ryhmäseksi, sidontaleikit, sukupuolineutraalit seksilelut ja polyamoriset eli suhteet monien kanssa.

– Naiset ovat liian kauan tunteneet, etteivät he osaa olla yhtä avoimia kuin miehet, mitä tulee masturbointiin, mutta suunta on kääntymässä, toteaa Ann Summersin johtoon kuuluva Laura Whittaker.

Lähde: Mirror