Tee ihanasta vieläkin ihanampaa!

Fifty Shades of Grey -elokuvan ja ystävänpäivän nostattaessa kuumia aaltoja, voisi alkaa miettiä miten omia ja kumppanin kanssa koettuja nautintoja voisi korostaa entisestään. Yksi erinomainen keino tähän on liukuvoide!
Sepä sattui sopivasti, sillä RFSU lanseerasi juuri aisteja hivelevän Sense Me -tuotesarjan, joka esittelee liukuvoiteet keinona lisätä nautintoa. RFSU:n uusi tuotesarja täydentää goodie draweria eli yöpöydän laatikkoa. Neljän tuotteen sarjasta löytyy oma suosikki kaikille, jotka haluavat tehdä seksielämästään vieläkin ihanampaa. Eri ominaisuuksilla varustetut tuotteet johdattelevat aistikkaaseen seikkailuun, jossa kosketus, lämpö ja tuoksut lisäävät nautintoa. Sense Me -tuotteet lanseerataan helmikuussa 2015, ja ne ovat saatavilla helmi-huhtikuusta alkaen hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista ja apteekeista.
Goodie drawer – tuttavallisemmin yöpöydän laatikko, on täydellinen paikka liukuvoiteille, kondomeille, ja monenlaisille välineille. Seksielämän kannalta tärkeimmät tavarat ovat käden ulottuvilla, mutta pysyvät kuitenkin piilossa uteliailta silmäpareilta. Yöpöydän laatikoita on monenlaisia. On isompia ja pienempiä, on romanttisia ja moderneja, on vaaleita ja tummia – kaikkein tärkeintä on kuitenkin sen sisältö. Sense Me -sarjalla voi täydentää jo olemassa olevaa yöpöydän laatikkoa tai aloittaa sen kokoamisen.
Viime vuonna lanseerattua 3in1 Caring Massage Glidea, hoitavaa liukuvoidetta, voi myös käyttää hierontaöljynä. Tuotteesta tuli hetkessä menestys ja se tulee nyt osaksi Sense Me -tuotesarjaa. Tarjonta laajenee, koska tuotteille jotka lisäävät nautintoa, sen sijaan että ne ratkovat seksielämän pulmia, on paljon kysyntää.
– On mahtavaa nähdä, että yhä useampi kokeilee uusia tapoja tuoda lisää nautintoa seksielämäänsä, kertoo Anette Otterström, RFSU AB:n Brand Manager.
Nautinnollinen Sense Me -sarja sisältää seuraavat tuotteet:
Magic Glide
magic-glide
Vesi- ja silikonipohjainen liukuvoide hoitavilla ja kosteuttavilla ominaisuuksilla. Takaa pitkäkestoisen ja ylellisen luiston.
Hinta: 4,85 € 75 ml
3in1 Caring Massage Glide
caring-massage-glide
Viime vuonna lanseerattu menestystuote, joka saa nyt uuden ulkoasun. 3in1 Caring Massage Glide on vesipohjainen geeli, joka sisältää kosteuttavia ainesosia ja jossa on raikas tuoksu.  Voidaan käyttää koko vartalon hierontaan sekä liukuvoiteena intiimialueilla.
Hinta: 8,90 € 150 ml
3in1 Turn up the Heat Massage Glide
turn-up-the-heat
Vesipohjainen geeli, joka sopii koko vartalon hierontaan sekä liukuvoiteeksi intiimialueille. Inkivääri saa aikaan lämpimän tunteen iholla.
Hinta: 8,90 € 150 ml
Oh Yes! Stimulating Gel
oh-yes
Stimuloiva vesipohjainen geeli, joka lisää naisen nautintoa ja kosketusherkkyyttä. Sisältää L-arginiinia, ornitiinia ja brasilialaista ginsengiä, jotka voivat vilkastuttaa verenkiertoa. Oh Yes! -geelin tuubissa on pumppu, joka annostelee oikean määrän tuotetta.
Hinta: 10,90 € 40 ml
Kaikki Sense Me -tuotteet ovat gynekologisesti testattuja, eivätkä sisällä parabeeneja. Kaikkia tuotesarjan tuotteita voi käyttää myös kondomin kanssa.