Top 10 asiat, jotka tekevät miehestä vähemmän kiinnostavan

Miehet ja naiset ovat aikojen alusta pohtineet, mitä vastakkaisen sukupuolen edustajat ajattelevat heistä. Varsinkin kumppania etsiessä pohditaan, miten hänet voisi saada hurmattua.
Nyt tähän mysteeriin saadaan valoa ainakin miehille, sillä uuden tutkimuksen ansiosta tiedetään, mitä ominaisuuksia miehen tulee karsia itsestään, jos hän haluaa herättää naisen kiinnostuksen.
Tutkimuksessa selvitettiin, mitkä miespuolisen deittikumppanin ominaisuudet eivät naisia kiinnosta. Tutkimuksen mukaan naiset arvostavat anteliaisuutta, sillä he todellakin vihaavat miestä, joka jättää laskun maksamisen naiselle. Naiset myös arvostavat miehessä itsenäisyyttä. Hänellä on oma asunto, eikä hän puhu varsinkaan ensimmäisillä deiteillä tylsistä asioista.
Jos mies siis haluaa päästä deittailemaan, hänen tulee varmistaa, että on karistanut itsestään ainakin alle listatut ominaisuudet.

Miespuolisen deittikumppanin top 10 vähiten miellyttävät ominaisuudet

1. Jättää koko laskun naisen maksettavaksi.
2. Puhuu uskonnosta.
3. Vie deittikumppanin reiveihin.
4. Ei valmistaudu mitenkään deittiä varten.
5. Puhuu politiikasta.
6. Haluaa mennä kotiin yhdessä deitin jälkeen.
7. Puhuu säästä.
8. Käyttää lähes koko päivän deittiin valmistautumiseen.
9. Asuu kämppksen kanssa.
10. Asuu vanhempiensa kanssa.
Tutkimuksen mukaan mies ei tee vaikutusta naiseen pelkällä ulkonäöllään, sillä naiset arvostavat ystävällisiä ja empaattisia miehiä. Erään tutkimuksen mukaan empaattisuus oli naisille jopa tärkein miehen valintakriteeri vakavampaa suhdetta ajatellessa.
Tutkimuksessa naiset valitsivat mieluummin miehen, joka on huomaavainen, mutta ei hottis, sellaisen miehen sijaan, joka on komea, mutta ei kovin kiltti. Vähemmän puoleensavetävän näköisten miesten osakkeita nosti tutkimuksessa suuresti epäitsekkyys, jonka ansiosta he olivat naisten mielestä kiinnostavampia pidempiaikaista suhdetta ajatellen.
Mies, jos haluat päästä deittailemaan, sinun voi kannattaa kokeilla vapaaehtoistyötä, hyväntekeväisyyttä tai vaikkapa vanhuksen auttamista tien yli!
Lähde: Daily Star
Kuva: Pixabay