Amerikkalainen talkshow-juontaja Jimmy Fallon pyysi katsojiaan twiittaamaan huonoimpia ensimmäisiä treffejään, ja viserrys alkoi toinen toistaan surkeammilla kokemuksilla.
Myös Suomessa Jasmin Mäntylä inspiroitui Fallonin pyynnöstä ja kertoi blogissaan hirvittävimmistä ensitreffeistään, joista toinen oli hänen australialaisen tulevan ex-miehensä kanssa, joka teki Jasminille oharit, koska oli viettänyt yönsä putkassa!
Alla parhaita Jimmy Fallonin saamia twiittejä. Mikä on ollut huonoin ensimmäinen deittisi? Pärjäävätkö alla olevat kertomukset omille kokemuksillesi?
1. Hän teki pilaa tisseistäni ja sitten pyysi minut antamaan itselleen kyydin Selkirkiin hakemaan viimeisen palkkalappunsa työstään A&W:ssä [pikaruokaketju]. (@petra_stroika)
2. Huonoin ensitreffini oli amatööri-standup-koomikon kanssa, joka intti, että pystyisi kertomaan raiskausvitsin, jolle nauraisin, ja sitten huusi minulle aikansa haaskaamisesta tekstarilla seuraavana päivänä, kun en suostunut harrastamaan seksiä hänen kanssaan. (@plasticbagghost)
3. Valitsin suosikkiravintolani ja hän vastasi ok. Hän muutti aikaa aikaisemmaksi ja vastasin ok. Hän ei halunnut ajaa kaupunkiin, joten hän vei minut ravintolaan, jota olin aiemmin sanonut hänelle vihaavani. Hymyili kerran 2 tunnin aikana. Selitti, miksi vihaa lapsia. Olen lastenhoitaja. (@actualjaneway)
4. Luulin, että mies teki minulle oharit, mutta sain selville, että hän vietti yön putkassa. (@sparkresults)
5. Vein hänet Olive Gardeniin [ravintolaketju]. Nainen söi pastaa ja aivasti ruokaansa, pasta lensi kirjaimellisesti hänen suustaan takaisin kulhoon. Hän jatkoi räkä-pastan syömistä. Oksennus. (@LovellJantson)
6. Kun olin juuri täyttänyt 21, vuosia ennen lasten hankkimista, ensimmäinen ja viimeinen deittini yhden miehen kanssa oli taianomainen ilta juoksemista strippibaarista toiseen. Saadakseni ajan kulumaan, join niin paljon, että kadotin kenkäni. (@Brownie184)
7. Missasin viimeisen junan. Hän ei antanut minun ottaa sänkyä. Pakotti minut nukkumaan lattialla ja samalla kysyi, keitä luokkakavereistä pidin hottiksina. Pani minua aamulla, rikkoi kondomin ja minulla ei ollut ehkäisyä, joten piti mennä hakemaan pilleri, sitten kertoi panevansa cheerleader-tyyppistä tyttöä. (@succubus_ash)
8. Mentiin elokuviin, syötiin jäätelöä, istuttiin miehen autossa ja hän sanoo rakastavansa minua ja kuvailee elämäämme yhdessä/häitämme. Pyysin häntä viemään minut kotiin, en ollut kiinnostunut, ja hän itki olkaani vasten 30 minuuttia ennen kuin vei minut kotiin. (@AudreyRsmith98)
9. Nettideitti, hienossa ravintolassa. Mies kertoi minulle, että naisten ei pitäisi tehdä töitä, homojen ei pitäisi saada mennä naimisiin, vaahtosi miten vihasi naispuolista pomoaan ja päätti illan kertomalla, että hänen isoisänsä oli natsi ja että hän oli ylpeä siitä faktasta. (@cupofmeghan)
10. Ensimmäisillä treffeillä mies kysyi minulta neuvoja, miten saisi exänsä takaisin. (@cordova_paola)
11. Olimme autossa, vain ajelemassa keskellä ei mitään ja tämä mies kertoo minulle, että minun pitäisi googlata hänet, koska ihmiset puhuvat hänestä foorumilla, jossa keskustellaan murhista ja muista rikoksista… (@kisumirr)
12. Huonoimmilla ensitreffeilläni kerroin miehelle, että minua monesti luullaan virheellisesti juutalaiseksi, tai että tulen Lähi-Idästä, mikä sai hänet sanomaan: ”Se on parempi kuin että ihmiset luulisivat sinua meksikolaiseksi.” Iso-isovanhempani muuttivat Amerikkaan Meksikon Jaliscosta vuonna 1927. (@bonniejean__)
13. Oli halloween, olin pukeutunut koiraksi. Mies itki, miten paljon hän piti minusta ja julisti tehneensä ”pahoja asioita” CIA:lle ja kadotti lompakkonsa illallisen jälkeen, koska oli niin kännissä… jep, hankin itselleni pippurisumutteen sen jälkeen. (@MarcyLBL)
14. Mies, jonka tapasin netissä pyysi minut ensitreffeille baariin ”ystävän syntymäpäiväjuhliin”. Kävi ilmi, että olikin hänen synttärit, hän esitteli minut kaikille tyttöystävänään, meni hot dog -syömiskisaan & voitti. Ihmiset jatkuvasti kysyivät minulta, miten ylpeä minun täytyi olla poikaystävästäni… (@youreonkatiecam)
15. Mies kertoi minulle, että hevonen potkaisi häntä kasvoihin, kun hän oli lukiossa. Sitten hän otti hampaansa pois ja laittoi ne baaritiskille todistaakseen asian. (@AlexaKamm)
16. Menin deitille miehen kanssa katsomaan elokuvaa. Sitä ennen hän oli sanonut, ettei olisi sellainen, joka katsoo puhelintaan elokuvateatterissa. 20 minuuttia elokuvan alkamisesta vilkaisin häntä, ja hän oli puhelimellaan snäppäilemässä muille tytöille. (@Riahlicious19_)
17. Deitti oli illalla, mutta mies ilmestyi aamulla klo 9 & pakotti minut asioille hänen kanssaan, mukaan lukien käynti räätälillä, joka laittaisi hänen smokkinsa kuntoon illallista varten. Lienee turha edes mainita, että hän varasti lauantaini, mutta ei sydäntäni. (@Chelserellie)
18. Olin treffeillä kollegan kanssa. Mies sanoi, että ennen lähtöä hänen pitäisi käydä hakemassa Walmartista muutamia juttuja. Hän otti vyön & alushousut, meni maksamaan, unohti lompakkonsa ja pyysi minua maksamaan. Sitten hän halusi tietää, minne vien hänet seuraavaksi. Deitti oli ohi. (@hunt_piwak)
19. Mies kiroili perheiden kuulten minigolfradalla, yritti kopeloida elokuvan aikana, sitten ilmoitti lounaalla, että tunsi seksuaalista halua siskoaan kohtaan. Niin, ja hän suunnitteli, että hankkisimme rukoilijasirkan ”makuuhuoneeseemme” – ei tod. (@JanieBear88)
20. Tapasimme netissä ja päätimme mennä lounaalle. Suunnilleen aterian puolessa välissä mies sanoi: ”Täytit siis juuri 40?” Sanoin kyllä ja hän vastasi: ”Meidän pitää ruveta tekemään vauvoja pian!” Siis mitä? Teeskentelin, että poikani soitti ja sanoin, että minun piti lähteä. Ensimmäinen ja viimeinen deitti. (@megprimus)
Lähde: Providr
Kuva: Pixabay