Top 5 – masturbointivinkit miehille

Miehet luulevat osaavansa masturboida riittävän hyvin, mutta itse asiassa useimmat heistä tekevät sen tavalla, josta he saavat käytännössä vain pelkän orgasmin.

Tämä johtuu siitä, että miesten tapa masturboida on yleensä pääseminen tavoitteeseen, eli orgasmiin, mahdollisimman nopeasti. Vaikka tavoite toteutuu ja orgasmi on nautinnollinen asia, kiirehtimisellään miehet jäävät paitsi monista muista nautinnoista ja jopa opettavat kehonsa väärille tavoille.

Alla 5 seksiasiantuntijoiden vinkkiä, miten mies saa huomattavasti enemmän nautintoa masturbaatiosta.

1. Etene hitaasti

Monesti mies hakee masturbaatiosta pikalievitystä stressiin, jolloin koko homma tehdään mahdollisimman nopeasti, ja sitten päästään hoitamaan seuraavaa asiaa päivän loppumattomalla tehtävälistalla.

Seksiasiantuntija Kelly J. Connell huomauttaa, että tällainen ajatusmaailma siirtyy helposti myös seksiin kumppanin kanssa, jolloin mies kiirehtii eteenpäin huomaamatta, mitä kaikkia muita nautintoja hän olisi voinut kokea seksin aikana.

– Miesten täytyy hidastaa tahtia. Yleensä miehet masturboivat lähes valon nopeudella päästäkseen tavoitteeseensa: siemensyöksyyn. Se on vain keino päästä maaliin. Itse asiassa he opettavat kehoaan reagoimaan seksuaaliseen stimulaatioon hyvin nopeasti ja tämä johtaa ennenaikaiseen siemensyöksyyn, Connel sanoo.

– He eivät käytä aikaa vartalonsa tutkimiseen, tilanteesta nauttimiseen ja mitä he silloin tuntevat. Hidasta tahtia ja koskettele koko vartaloasi, ei vain sukuelintä. Käytä aikaa huomataksesi mikä tuntuu hyvältä. Älä kiirehdi orgasmiin, vaan kiinnitä huomiota siihen, miten kehosi reagoi eri asioihin.

2. Pysähdy ja aloita uudelleen

Kun olet aivan orgasmin partaalla, lopeta ja jatka uudelleen vasta kun kehosi on hieman rahoittunut. Tällä tavalla pystyt pidentämään nautintoasi syöksymättä suoraan orgasmiin heti ensimmäisen mielihyväaallon iskiessä.

Connellin mukaan tämän keinon oppimisesta on suurta etua myös seksissä. Mies voi laukeamisen sijaan ruveta tyydyttämään naista toisella tavalla, ja sessio jatkuu tuottaen nautintoa molemmille huomattavasti pidempään.

– Ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivät miehet ovat yleensä opetelleet tätä tekniikkaa, mutta sitä voivat käyttää kaikki jotka haluavat oppia parempaa kontrollia laukeamiseensa.

Mitä pidempään mies pystyy pidättelemään orgasmin tulemista, sitä pidempään hänen erektionsa jatkuu. Tällä tavalla mies myös oppii lukemaan paremmin kehonsa merkkejä orgasmin lähestymisestä ja oppii kontrolloimaan sitä.

3. Älä unohda kiveksiä

Kivekset ovat miehen kenties laiminlyödyin osa miehen vartalosta nautinnon aiheuttajana. Connell kehottaa miehiä antamaan kiveksilleen niiden ansaitsemaa huomiota ja tutustumaan vain niissä oleviin mielihyväalueisiin.

Kiveksiä hyväilemällä saat intensiivisempiä orgasmeja ja olet paremmin sinut asian kanssa, jos ja kun kumppanisi koskettelee niitä käsillä tai suulla.

– Miehet unohtavat huomioida kivekset masturboidessaan, mutta niiden koskettelu samaan aikaan peniksen kanssa voi olla hyvin nautinnollista. Kun ne vetäytyvät vartalon sisään kiihotuksen aikana, vedä niitä hellästi takaisin alas. Kokeile hyväillä niitä hellästi kädellä tai vibraattorilla, Connell neuvoo.

4. Käsipano

Tämä toimii siten, että mies on seisaallaan ja hänellä on liukuvoidetta kädessään. Hän laittaa käden peniksen ympärille siten, että hänen peukalonsa osoittaa kohti vatsaa. Käden liikuttamisen sijaan mies liikuttelee lantiotaan ja panee kättä.

Tämä masturbaatiotekniikka toimii halpana ja helppona korvikkeena penetraatiolle – mutta vielä aidomman tuntuiseen kokemukseen päästään tiettyjen seksilelujen avulla, kuten esimerkiksi Fleshlight, joka muistuttaa vaginaa tai suuta.

5. Koe koko matka, ei vain päätepysäkkiä

Masturboidessa ei saa pitää kiirettä. Seksiasiantuntija Lisa Hochberger kannustaa miehiä perehtymään kaikkiin tunteisiin ja tuntemuksiinsa prosessin aikana. Miltä käsi tuntuu, millaisella nopeudella haluat edetä ja kaikkea siltä väliltä. Nauti koko kokemuksesta!

– Käytä masturbaatiota keinona päästä parempaan yhteyteen tuntemustesi kanssa. Seuraavan kerran kun masturboit, tarkkaile mitä teet fyysisesti ja kiinnitä huomiota siihen, mitkä asiat saavat sinut kiihottumaan enemmän ja mitkä vähemmän. Älä anna mielesi harhailla, vaan keskity siihen, mitä kehosi tuntee. Mitä tapahtuu juuri ennen kuin olet saamassa siemensyöksyn? Tunnetko värinää lantionpohjassa? Hochberger kysyy.

– Haluaisin sinun tekevän testejä. Seuraavan kerran, kun masturboit ja olet saamassa orgasmin, heti kun alat tuntea värinää lantionpohjassa, purista penistä tiukasti kuten Kegel-tekniikassa. Peniksen puristaminen voi viivästyttää orgasmia. Kegel-tekniikkaa ei opita yhdessä yössä – orgasmit ilman siemensyöksyä voivat vaatia kuukausien kestoista lantionpohjan treenaamista.

Lähde: AskMen

Kuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.