Naiset ovat kautta aikain viekoitelleet miehiä erilaisten mielikuvitusta ja viettejä kiihottavien tuoksujen avulla. AshleyMadison.com selvitti, mitkä parfyymit ovat nimenomaan suomalaisten pettäjänaisten suosiossa. Tarkasta tästä, minkälaisista lahjatoiveista kannattaa olla huolissaan.
AshleyMadison.com toteutti mittavan, maailmanlaajuisen kyselyn siitä, mitkä tuoksut ovat pettäjänaisen ykkösvalintoja miesmetsälle. 1235 salasuhdesivuston suomalaista naisjäsentä vastasi parfyymikyselyyn ja pettämisreissujen suosikeiksi paljastuivat niin kukkaistuoksut, mausteiset, voimakkaat tuoksut kuin sitruksen sävytkin.

1. Versace – Bright Crystal
Kolmasosa kyselyyn vastanneista suomalaisnaisista valitsi suosikikseen Versacen Bright Crystal –tuoksun. Ylellisen turhamaisena mainostettu tuoksu sisältää granaattiomenaa, magnoliaa ja pionia. Tämä tuoksu joulun tai syntymäpäivän lahjatoivelistalla saattaa siis antaa aihetta epäilyksiin!
2. Dior – J’adore
Pohjoisamerikkalaisten pettäjänaisten suosikiksi kohonnut Diorin J’adore kiipesi Suomen kisassa kakkoseksi. Diorin kukkaistuoksu sisältää jasmiinia, orkideaa ja ruusua. Tuoksun kasvona on toiminut vuodesta 2004 amerikkalainen näyttelijäkaunotar Charlize Theron. Lieneekö vaaleaveriköllä itsellään puhtaat jauhot pussissa?
3. Jean Paul Gaultier – Classique
Joka viides uskottomista suomalaisnaisista valitsee tuoksukseen Jean Paul Gaultierin Classiquen. Eikä ihme, myyntipuheessa parfyymin luvataan kiihottavan sukuviettiä appelsiininkukkien ja kirpsakan inkiväärin tuoksuilla. Classiquesta löytyy myös viekoittelevaa vaniljaa.
4. Valentina Valentino – Eau de Parfum
Tämä kukkaistuoksu on syntynyt omapäisten italialaisten perijättärien inspiroimana. 16,5 prosenttia kyselyyn vastanneista pettäjänaisista ilmoitti sen inspiroivan myös heitä ja heidän salarakkaitaan. Valkoisia kukkia ja villimansikoita sisältävä tuoksu keskittyy elämän nautintoihin – aivan kuten pettäjänainenkin.
5. Burberry – Touch
Tämän suomalaiseen nenään sopivan miedon ja marjaisan tuoksun valitsi 13 prosenttia vastaajista. Mustaviinimarja ja karpalo sekoittuvat tuoksussa ruusuun ja jasmiiniin. Kisassa pärjänneistä tuoksuista juuri Touch saattaa antaa kantajastaan virheellisesti kiltin ja rauhallisen kuvan.
AshleyMadison.com toteutti kyselyn yhteensä 24 maassa. Suomessa kakkoseksi sijoittunut Diorin J’adore on pettäjänaisten selkeä suosikki ympäri maailman.
Pettäjätuoksujen TOP 3
– Versace Bright Crystal 32 %
– Dior J’adore 27 %
– Jean Paul Gaultier Classique 18 %