JVG-yhtyeestä koko Suomelle tunnetuksi tullut artisti VilleGalle puhuu ensimmäistä kertaa uudesta parisuhteestaan toimittaja Maria Veitolan luotsaamassa ohjelmassa Vuoroin vieraissa, Maria Veitola.

VilleGalle on tunnettu siitä, ettei hän jaa rakkauselämäänsä liittyviä asioita kovin avoimesti julkisuudessa. Nyt mies tekee kuitenkin poikkeuksen, kun hän kertoo tuoreesta rakkaastaan Veitolalle.

Jaksosta käy ilmi, että VilleGalle on tehnyt suuren elämänmuutoksen. Hän on omien sanojensa mukaan vähentänyt roimasti alkoholin juomista siitä, mitä se oli ennen. Lisäksi VilleGalle ajattelee osaavansa kuunnella nykyistä kumppaniaan paremmin kuin entisiä naisystäviään.

– Olen ottanut iisimmin, löytänyt uuden parisuhteen. Normaalin ihmisen, jolle ei mene selitykseksi, että pitää mennä studiolle ja juoda pari märkää, vaan hän sanoo, että mitä elämää tuo oikein on, VilleGalle avaa.

– Se on mageeta, kun hän ei ymmärrä sitä yhtään, hän lisää viitaten juhlimiseen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

VilleGalle avautui päihteiden käytöstään viime keväänä Voice.fi-sivustolle. Hän sanoo koronapandemian rauhoittaneen häntä huomattavasti.

– Ei ole tarvinnut enää juosta jokaisissa kissanristiäisissä ja juhlissa, vaan on voinut vähän hengähtää, räppäri totesi Voicelle.

– Kyllä sitä on kovaa mennyt, mutta aikansa kutakin.

Lue myös:

Yle: JVG:n VilleGalle koki alemmuutta elämänvalinnastaan – ponnisti lopulta pidemmälle kuin kukaan olisi osannut uskoa!

Voice: JVG avautuu päihteiden käytöstään – ihmettelee yleistä ilmiötä musa-alalla: ”Kyllä sitä on kovaa mennyt”