Voitko pilata alapääsi harrastamalla omaa kivaa?

Naisten sukupuolielimistä on liikkeellä niin paljon tarinoita, että joskus on vaikea erottaa faktaa fiktiosta. Siksi jotkut naiset jopa päätyvät pohtimaan, voivatko he pilata alapäänsä harrastamalla liikaa itsetyydytystä. Tässä asiantuntijan vastauksia ongelmaan.
Vaginaansa ei varsinaisesti voi pilata masturboimalla, mutta haavereita voi sattua. Paljon riippuu masturbointitavasta. Jos käytät käsiäsi, voit esimerkiksi satuttaa itseäsi liian pitkillä kynsillä. Myös dildolla voi saada vahinkoa aikaan olemalla turhan kovakourainen.
Paras keino säästyä vahingoilta on edetä hitaasti. Jos seksilelut eivät ole sinulle ennestään tuttuja, ei kannata lähteä liikkeelle suurimmasta dildosta, jonka löydät seksikaupasta. Liukuvoide kannattaa muistaa myös itsetyydytyksessä. Pääsääntö on se, ettei masturbointi saisi sattua.
Olet ehkä myös kuullut vaihtoehtoisista seksileluista, joita ei ole varsinaisesti tarkoitettu kyseiseen touhuun. Jos esinettä ei ole suunniteltu seksileikkeihin, kannattaa olla erityisen varovainen. Jos kuitenkin aiheutat itsellesi vahinkoa, on erittäin epätodennäköistä, että haitta on pysyvä. Luultavasti esimerkiksi haava paranee parissa päivässä. Jos näin ei kuitenkaan tapahdu, käy gynekologilla.
Lähde: Gurl
Kuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.