Olet mitä syöt -ohjelmasta tunnettu urheilulääkäri Pippa Laukka, 51, paljastaa tehneensä tärkeän päätöksen liittyen kuntonsa ylläpitämiseen. Hän julkaisi Instagram-tilillään rehellisen kuvan kotikellaristaan, jossa on treenannut kuntopyörällä jo vuoden ajan.

– Terveisiä kellarista! Laitan rehellisen kuvan ilman filttereitä niin näette pikkukurkkauksen meidän treeniluukusta. Täällä mä oon kuljettanut paikallaan pysyvää pyörää koko vuoden. Fiksua, eikö, Pippa vitsailee.

Laukka kertoo, että on ensimmäistä kertaa elämässään palkannut itselleen personal trainerin, koska halusi saada uutta inspiraatiota salitreeniin sekä triathlonia tukevaa lihaskuntoharjoittelua. PT:n palkkaaminen on Laukan mukaan ollut paras asia minkä hän on pitkään aikaan tehnyt.

– Se on niin, että kyllä ammattilainenkin hyötyy toisen ammattilaisen jeesistä. Siinä näkee asioita vähän eri näkökulmasta.

Hankalinta ohjatussa treenissä on Laukan mielestä olleet kroppaa herättelevät lämmittelyt.

– Ei millään malttaisi vaikka tietää, että kroppa tarvitsee lämmittelyä, että pysyisi ehjänä ja välttäisi kremppoja. Pikku hiljaa, niin eiköhän näistä lempeistä herättelijöistä vähitellen synny rutiineja.

– Tavoitteet ei liikunnan suhteen ole erityisen kunnianhimoisia. Kunhan kunnossa ja terveenä pysyisi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Pippa Laukka joutui noloon tilanteeseen kaupassa – järkyttyi työntekijän reaktiosta – ”Niin noloa!”

Lähes 20 vuotta naimisissa ollut Pippa Laukka paljasti pitkän suhteensa salaisuuden!