Maapallon ylitse ovat pyyhkäisseet monet eri selfietrendit törröhuulista aina muka-vastaheränneeseen lookiin, mutta nyt paljastetaan millenniaalien uusin trendivillitys – #kylppäriselfie.

Hotels.comin mukaan kylpyhuoneita koskevien arvostelujen määrä kasvoi 44 % tammikuun 2017 ja huhtikuun 2018 välillä, kun selfienhakuiset matkailijat instailivat tiensä maailman mielettömimpiin kylpyhuoneisiin. Hyvä valaistus ja selfiekeppi eivät enää riitä, vaan milleniaalit haluavat nyt kylpyhuoneen täynnä henkeäsalpaavia sisustuselementtejä: poreammeita, pehmeitä kylpytakkeja, koristeellisia peilejä sekä tietenkin kaikkien rakastamia söpöjä kylpytuotteita.

Kylpyhuone voi vaikuttaa epätodennäköiseltä ympäristöltä kuvavirran seisauttaville valokuville, mutta kylppäriselfiet ovat somen kuuminta uutta. Tunnistetta #BathroomSelfie on käytetty Instagramissa yli 1,5 miljoonaa kertaa – yli 32 kertaa enemmän kuin makuuhuonekuvien tunnistetta #BedroomSelfie ja 13 kertaa enemmän kuin hissikuvien tunnistetta #LiftSelfie.

21. kesäkuuta vietettävän kansallisen selfiepäivän kunniaksi Hotels.com aikoo suorastaan kylpeä tässä uudessa kylppäritrendissä ja onkin ryhtynyt yhteistyöhön selfiekuningatar ja matkavaikuttaja Where’s Mollien kanssa luodakseen täydellisen #kylppäriselfie-oppaan.

Näiden selfievinkkien ansiosta sinun ei enää tarvitse koettaa vangita marmorikylpyammetta jokaisesta mahdollisesta kuvakulmasta tai rajata sotkuista taustaa pois kuvista jälkikäteen. Mukana myös muutama vinkki Instagram-aviomiehille, sillä tiedämme, että peileistä voi olla lavastusassistenteille yhtä lailla hyötyä kuin haittaa.

Where’s Mollien parhaat selfievinkit #InstaFailin välttämiseksi:

1. Katse korkeuksiin

Kuvaa korkealta, niin asukokonaisuus pääsee kuvaan ja vältät pelätyn kaksoisleukakuvan #kaksoiskammotus.

2. Paparazzikielto

Vältä kirkas kuunaama poistamalla salama käytöstä kuvatessasi peilin kautta.

3. Kasvojenkohotus pyyheturbaanilla

Et uskokaan, mitä turbaaniksi kiedottu pyyhe tekee poskipäillesi. Kietomalla pyyhkeen pään ympärille saat veitsenterävät poskipäät… ainakin melkein. #BasicAF

4. Kaikki kylpyhuoneet eivät ole kuvan arvoisia

Rakkaus ensisilmäyksellä on todellinen ilmiö, joten kun löydät täydellisen kohteen #kylppäriselfie:lle, älä anna tilaisuuden livetä käsistäsi. Tartu tiukasti puhelimeen ja ala räpsiä.

5. Siivoa sotkut

Sotkuinen puolesi pysyköön salaisuutena, joten siivoa eilispäivän vaatekasat ja ripusta kostea pyyhe kuivumaan nurkkaan ennen selfiehetkeä.

6. Ystävä vai vihollinen?

Peili voi auttaa oikean kuvakulman löytämisessä, mutta ole varuillasi – peili voi paljastaa AIVAN kaiken, myös Instagram-apurina toimivan poikaystäväsi piileskelemässä taustalla.

Yksi vielä, sillä enemmän todella on enemmän:

Mitä enemmän, sen parempi

Kun luulet ottaneesi tarpeeksi kuvia – ota vielä muutama lisää. Mitä enemmän räpsit, sitä enemmän valinnanvaraa sinulla on, ja voit julkaista kuvia myös myöhemmin tunnisteilla #tbt ja #latergram.

Lähde ja kvuat: Hotels.com