Fitness-tähti ja somevaikuttaja Sonja Aiello osallistui Lahdessa järjestettyihin Fitneksen SM-kilpailuihin ja julkaisi Instagram-tilillään upeita kuvia kisaviikonlopulta.

Sonja kilpaili ensimmäisen kerran vuonna 2018, jolloin hän ei yltänyt finaaliin asti, mutta tällä kertaa hän sijoittui PM-juniorit ja PM-yleinen sarjoissa viidenneksi sekä SM -yleisessä sarjassa neljänneksi.

– Eihän nuo sijoitukset ollut sitä mitä lähdin kisoista hakemaan mutta nuo oli ne mihin mulla tällä paketilla riitti, Sonja kertoi ja kuvaili, että lauantain kisa meni sumussa ja jännitys oli todella kova.

– En ollut kisan jälkeen ollenkaan tyytyväinen suoritukseeni ja lavalla ei ollut se itsevarma Sonja. Illalla hotellille päästyä purskahdin jäätävään itkuun pettymyksestä ja olin tosi maassa ja väsynyt, Sonja kertoo.

Sunnuntain SM-kisaan hän yritti kaikesta huolimatta valmistautua huolellisesti.

– Heti herättyäni laitoin korot jalkaan ja kävin esiintymistä läpi. Kisapaikalla olin todella omissa oloissa, rauhoitin mieltä, keskityin ja mietin, että: ”Nyt perkele näytä niille parasta Sonjaa”.

Sijoituksesta huolimatta Sonja oli tyytyväinen sunnuntain suoritukseen.

– Olin lavalla läsnä, nautin joka hetkestä ja paransin lauantaista niin paljon. Tämä ei todellakaan jää tähän, päinvastoin: tästä se vasta alkaa!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sonja kiitti julkaisun kommenteissa kauniisti myös poikaystäväänsä räppäri Williamia.

– Kiitos kaikesta avusta ja rakkaudesta mitä oot antanut. Sillon kun mulla on ollut vaikeita hetkiä, oot auttanut puskee mua eteenpäin. Oot maailman kultasin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Fitnesstähti Sonja Aiello paljastaa yksityiskohtia parisuhteestaan räppäri Williamin kanssa – muuttivat avosuhteeseen!

Suhde etenee! Sonja Aiello ja räppäri William ottivat rakkaustatuoinnit – katso kuvat!