Muun muassa Frasier ja Cheers -sarjoja tähdittänyt Kelsey Grammer asui pitkään Los Angelesin liepeillä Malibussa sijaitsevassa upeassa kartanossa, joka on nyt myynnissä 19,95 miljoonalla dollarilla (n. 17,9 miljoonaa euroa).

Kelsey Grammer on voittanut Emmy-palkinnon peräti viisi kertaa ja Golden Globe kolme kertaa. Näyttelijä asui palatsimaisessa kartanossa ex-vaimonsa Camille Grammerin kanssa. Camille puolestaan on tuttu sarjasta The Real Housewives of Beverly Hills, jossa kartano oli usein esillä. Avioeron jälkeen Camille jäi kartanoon, kunnes se myytiin vuonna 2015.

Tyyneen valtamereen näköalan tarjoavalta tilalta löytyy myös kuuden hevosen hevostalli. Kartanon päärakennuksen 618 neliötä pitävät sisällään mm. kaksikerroksisen ruokailu- ja juhlatilan, valtavan huippukokki ja ravintoloitsija Wolfgang Puckin suunnitteleman keittiön, viinikellarin, suuren elokuvateatterin ja puupaneleilla vuoratun kirjaston. Talosta löytyy myös kylpylä, parvekkeita niin vuori- kuin valtamerinäkymillä, vierassviittejä takkoineen, upea puutarha, lampi, kouluratsastuskenttä, erilaisia ulkorakennuksia sekä omat asuintilat palveluhenkilökunnalle. Eikä luksus vielä tähänkään lopu, vaan tiluksilta löytyy myös mm. uima-allas, kaksi poreallasta, kuntosali, valaistu tenniskenttä ja suuri ulkogrillialue.

Kokonaisneliömäärä tilusten kiinteistöillä on 1293 neliötä ja ne pitävät sisällään 7 makuuhuonetta ja 13 kylpyhuonetta.

Naapurustossa sijaitsee muitakin miljonäärien asumuksia vartioituine muureineen ja hevostalleineen. Malibussa asuvat tai ovat asuneet mm. Mel Gibson, Britney Spears, Olivia Newton John, Matthew Perry ja miljardööri Larry Ellison.

Alla upeita kuvia kartanosta ja sen tiluksilta.

Jos taskun pohjalta löytyyy karvan vaille 20 miljoonaa dollaria ylimääräistä, kiinteistöä myy The Agency, Beverly Hills.

Lähde: Top Ten Real Estate Deals

Kuvat: The Agency