Menestynyt suomalainen rap-artisti ja alkoholismistaan avoimesti puhunut Redrama eli Lasse Mellberg retkahti juomiseen viime keväänä yli kymmenen vuoden raittiina olon jälkeen.

Tällä hetkellä Redrama saa sairauteensa Minnesota-hoitoa, joka on Yhdysvalloissa kehitetty alkoholismin hoitofilosofia. Hoidon tavoitteena on päihteetön elämä.

Tuoreella Vain elämää -kaudella esiintyvä Redrama kertoo voinnistaan omalla Instagram-tilillään.

– Täällä kaikki ok. Minnesota-hoito jatkuu. Raittiina ja puhtaana ja toista viikkoa ilman lääkkeitä, Redrama kirjoittaa rehellisessä postauksessaan.

– Kiitollinen, vaikka vaikea välillä hyväksyä etten voi nyt keskittyä mihinkään muuhun, hän jatkaa.

Kirjoituksessaan Redrama kiittää seuraajiaan saamistaan viesteistä. Hän sanoo, ettei hänellä ole hoidossa käytössä puhelinta tai läppäriä. Tämän vuoksi artisti ei ole voinut päivittää sisältöä Vain elämää -ohjelmaan liittyen.

– Olisin tottakai halunut tehdä mun Vain elämää -Insta-postaukset aikasemmin mutta oli pakko keskittyä toipumiseen. Ja niin se jatkuu vielä. Mutta teidän tuki liittyen mun toipumiseen ja VE-biiseihin tuntuu. En voi nyt sanoa kuin kiitos.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Redrama puhui alkoholismistaan myös elokuun lopussa julkaistussa Kirkko ja kaupunki -lehden haastattelussa. Artikkelista käy ilmi, että Redrama on saanut voimaa toipumiseensa Jumalalta.

Hoidon aikana Redraman viinanhimo on hänen omien sanojensa mukaan kadonnut ajattelemalla yläkertaa.

– Yksinkertaisuudessaan se menee niin, että tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun, ja anna minulle voimaa tehdä oma osuuteni, Redrama kiteyttää haastattelussa.

Lue myös:

Raitistunut Redrama paljastaa synkimmän hetkensä päihdehelvetissä: ”Ajattelin, etten halua elää”

IS: Terveysongelmien kanssa kamppaillut Redrama erosi 18 vuotta nuoremmasta rakkaastaan!