Biljoonan dollarin hymy saapui Suomeen!

Jessica Simpson, Eva Longoria, Anne Hathaway, Usher, Ozzy Osbourne ja monet muut supertähdet ovat saaneet kosmeettista hoitoa hampaisiinsa Hurja muodonmuutos ja Lääkärit -tv-sarjoista tutulta Dr. Bill Dorfmanilta. Nyt tätä ”Amerikan herkkua” on saatavilla myös Suomessa, sillä hyvinkääläisen hammaslääkäriasema Studiodentin Sami Savolainen on aloittanut yhteistyön Dr. Dorfmanin kanssa.

Sami Savolainen ja Dr. Bill Dorfman
Sami Savolainen ja Dr. Bill Dorfman

Dr. Bill Dorfman on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista esteettisen hammashoidon hammaslääkäreistä. Studiodentin ja Dr. Dorfmanin yhteistyö sisältää aihetta käsittelevän kirjan jakelun, sekä hyväntekeväisyyskampanjan. Dr. Dorfman on mukana myös FOXilla piean esitettävän Saulin paras kaveri -sarjan jaksossa, jossa Saulin vieraana on Riku Campo.
Yhteistyön sekä kansainvälisen verkoston kautta Studiodentillä on käytössä aina uusin mahdollinen koulutus, välineet ja teknologia, joilla varmistetaan esteettisten toimenpiteiden korkea laatu.
Varsinkin teknologia erilaisissa esteettisen hammashoitoprosessin vaiheissa kehittyy nykyään niin nopeasti, että ilman aktiivista kansainvälistä yhteistyöverkostoa ajan hermolla pysyminen ei ole mahdollista. Alan viimeisimmän tiedon avulla Studiodent voi hoitaa vaativammatkin esteettiset toimenpiteet parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tutustu esimerkiksi oikomishoitoon ilman rautoja – Inman Aligner.
New York Times bestseller, Dr. Dorfmanin kirjoittama kirja ”Billion Dollar Smile” on lähitulevaisuudessa saatavilla vain Hammaslääkäriasema Studiodentin kautta. Kirjan tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen Smiles for Life -järjestölle.
Katso video fitness-kaunotar Janni Hussin hampaiden valkaisuhoidosta täältä.
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.