Olet mitä syöt -ohjelmastakin tuttu julkkislääkäri Pippa Laukka on joutunut sairaalahoitoon palattuaan takaisin Suomeen Georgiasta, missä hän oli Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen mukana kisamatkalla. Hän toimii nykyisin joukkueen lääkärinä.

Tiukkaakin tiukempi Helmarileiritys ja kaksi peliä viikon sisällä takana ja voipi sanoa, että olipahan taas reissu. Itsehän järjestin pientä ekstraohjelmaa tutustumalla suomalaiseen terveydenhuoltoon. Pyörähti nimittäin Georgian matkan jälkimaininkeina sellainen sirkus ja kuumetauti kropassa että veti aivan kanveesiin, Pippa kirjoittaa Instagram-tililleen.

Pipan mukaan kyse ei ole koronasta, eikä ihmisten tarvitse huolestua hänen voinnistaan.

Hän ylistää päivityksessään suomalaista sairaanhoitoa.

Nämä hoitajat ja lääkärikollegat tekee niin arvokasta työtä, että sitä on aina vaikea ymmärtää. Kahden rokotuksen antamalla rokotussuojalla jokainen voi vähentää terveydenhuollon painetta, vaikka kaikkia tauteja ei hyvälläkään käsihygienialla ja maskin huolellisella käytöllä voi näköjään välttää.

Lue myös:

Pippa Laukka julkaisi rehellisen kuvan vartalostaan: ”Naiseus ei lopu siihen kun vanhennutaan”

Pippa Laukka julkaisi kuvan syömishäiriövuosiltaan: ”Ulospäin saatan olla kuin nukke, mutta näen itseni hauraana ja sairaana”