Smileo ja Metropoli.net arpovat yhdelle onnekkaalle markkinoiden parhaan hampaidenvalkaisusetin. On sinun vuorosi hymyillä.

Tiedämme, kuinka tärkeä asia ulkonäkö on – meille kaikille. Ymmärrämme hampaiden merkityksen itsetunnon kannalta, sillä ihmiset usein häpeävät hampaitaan niiden ollessa vinot tai keltaiset. Kenties oletkin jo pitkään haaveillut hampaidenvalkaisusta, mutta sinulla ei ole varaa 300 euron hammasvalkaisuun hammaslääkärissä?

”Olen yhden kerran valkaissut hampaani hammaslääkärissä laservalkaisulla. Maksoin 350€ ja kukaan ei kertaakaan kysynyt tai huomannut mitään. Tunsin oloni petetyksi. Uskalsin kokeilla Smileota, koska kaveri testasi tuotteen ensin, ja jo ensimmäisen 10 minuuttisen jälkeen joku kysyi olenko valkaissut hampaani.”

Sanna, 29v.

Olet saattanut kokeilla kaikkia vähittäistavarakauppojen valkaisevia hammastahnoja, valkaisukyniä, liuskoja ja valoja, mutta todennut niiden olevan rahaa haaskaavia markkinointiansoja. Ulkomailla, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa, kotituotteet ovat kaikkien saatavilla ruokamarkettien hyllyiltä ja ne ovat arkipäivää ja osa hygieniaa.

Onneksemme nyt kaikkien kuluttajien saataville on ilmestynyt Smileo-tuotesarja. Smileo on kuluttajaystävällinen niin hinnaltaan kuin käyttökokemukseltaan. Smileon hampaidenvalkaisusetti toimii yhtä hyvin, ellei jopa paremmin, kuin kalliit ammattilaisvalkaisut.

”Oon kokeillut kaikkea hampaita valkaisevista tahnoista liuskoihin ja ruokasoodapurskuttelusta kookosöljyyn, mutta nyt ekaa kertaa huomaan selkeän eron.”

Ida, 28v.

Unohda siis hätäiset keinot ja onnettomat yritykset, sillä Smileon hampaidenvalkaisusetti on huippusuosittu ja onnettomampikin rähmäkäpälä osaa käyttää tuotetta. Hinnan, käytettävyyden ja tuloksen lisäksi tuoteperhe on turvallinen, luonnollinen ja eläimillä testaamaton. Se on nimenomaan tarkoitettu kotikäyttöön. Eli voit valkaista hampaasi missä tahansa, milloin tahansa, se vie vain 10 minuuttia päivästäsi!

Vertailun vuoksi, useimmat hammaslääkäreissä tehtävät hampaidenvalkaisut kestävät 45 minuutista jopa puoleentoista tuntiin. Smileon hampaidenvalkaisusetillä tulos on kuitenkin sama ellei parempi (jopa 8 astetta valkoisemmat hampaat) ja valkaisu kokonaisuudessaan on myös edullisempi sekä nopeampi. Pelkkää plussaa!

Osallistu häikäisevään arvontaan alta:

PS. Usein kysyttyjen kysymysten joukossa askarruttaa usein hampaiden vihlonta. Tämä tuote ei aiheuta herkkyyttä tai vihlontaa hampaissa, sillä tuotteet on kehitetty luonnollisista raaka-aineista eikä tuotteissa käytetä pelättyjä peroksideja.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin tästä.

Hampaidenvalkaisusetti sisältää kaiken tarvitsemasi: suukappaleen, kolme valkaisevaa geeliä ja ultravioletti (UV) -valon. Tarkemmat kilpailusäännöt Instagramissa, @metropoli_net.