Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden luotsaama ohjelma Revenge Body with Martina Aitolehti pyörähti käyntiin telkkareissa helmikuun lopussa.

Ohjelman mainos, jossa Aitolehti poseeraa korkokengissä ja body-asussa, on herättänyt runsaasti huomiota mediassa. Nyt Aitolehti paljastaa yllättävän salaisuuden mainosvideon kuvausten kulisseista.

Aitolehti kertoo keskiviikkona omalla Instagram-tilillään järjestämässään Live-lähetyksessä kärsineensä kovista kivuista ohjelmansa promokuvauksissa. Kivut johtuivat leikkauksesta, joka Aitolehdelle oli tehty vain hetki ennen kuvauksia.

Asia tulee puheeksi, kun eräs seuraaja kysyy Aitolehdeltä, miltä hänestä tuntui poseerata korkokengissä Revenge Body -ohjelman mainosvideolla.

– Minä rakastin sitä! Olen 99 prosenttia elämästäni jumppavaatteissa, mutta rakastan kauniita vaatteita, Aitolehti toteaa Live-videollaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti tunnustaa olevansa arjessa laiska laittautuja. Hän kertoo saavansa asiasta toisinaan palautetta kollegoiltaan.

– Työkaverini kuittailevat, että ”voisitko Martina edes joskus harjata hiuksesi?” Aitolehti nauraa.

Syytä laiskuuteen Aitolehti perustelee sillä, että hänellä on elämässään muutakin tekemistä kuin puunata naamaansa. Erilaisissa juhlissa ja gaaloissa hän kuitenkin tykkää panostaa.

Vaikka Aitolehti muuten pitääkin korkokengissä poseeraamisesta, olivat Revenge Body -promovideon kuvaukset hänelle tuskaisa kokemus.

– Kerron salaisuuden: minulle oli jalka leikattu juuri ennen promovideon kuvauksia. Minulta oli ehdottomasti kielletty kaikki repivä, nainen tunnustaa.

– Minulla oli koko kuvausten ajan todella kovat kivut leikkaushaavassa. Olin koko ajan vähän veitsenterällä ja tein asioita, joita en olisi saanut tehdä.

Varsinaiseen lopputulokseen Aitolehti on kuitenkin tyytyväinen.

– Loppu hyvin kaikki hyvin. Ei tapahtunut damagea ja videosta tuli upea. Ei edes huomaa, että jalka olisi leikattu. Se millaista oli kuvauksissa todellisuudessa oli, ei näy videolla, hän iloitsee.

Näet Aitolehden Instagram-Live-videon alta tai täällä.

Lue myös:

IS: Näin Martina Aitolehti todellisuudessa reagoi uudesta ohjelmastaan nousseeseen kohuun – ”Emme voi tehdä Suomessa samalla tavalla”

Hannu Pikkarainen julkaisi itsestään itkuisen kuvan – myöntää eron Martina Aitolehdestä olleen kivulias: ”Olen itkenyt paljon”