Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen kertoi hiljattain Instagram-tilillään kamppailevansa vakavien mielenterveysongelmien kanssa. Nyt hän kertoo sairastuneensa virusperäiseen angiinaan.

– Oon oikeesti ihan poikki! Jos mielenterveysongelmat hellittää hetkeksi, niin eiköhän ole virusperäinen angiina vuorossa. Voi himpskatti mä sanon, Jasmin kertoo Instagramissa ja toivoo sipsien auttavan olotilaan.

Hän tarkentaa myös Instagramin Stories-osiossa, mistä kaikista mielenterveysongelmista on kärsinyt viime kuukausien aikana.

– Lyhyesti kerrottuna mulla on ollut posttraumaattinen stressihäiriö, ahdistuneisuushäiriö, keskivaikea tai vaikea masennus. Näiden kanssa pitäisi pärjätä. Varmasti on kohtalotovereita siellä, Jasmin Voutilainen kertoo nyt.

Jasmin on saanut Instagram-päivityksiensä jälkeen runsaasti viestejä seuraajltaan.

– Tavallaan oon iloinen, että sain niin paljon tsemppiviestejä, jotka lämmittää mieltä. Ja vertaistukea, mutta samalla oon helvetin surullinen siitä, missä jamassa Suomen mielenterveyshuolto on. Ihmiset voi selvästi pahemmin kuin aikoihin, eikä resurssit riitä hoitamaan kaikkia, hän kirjoittaa.

– Pitäkää siis huolta toisistanne. Jos oot pitkään miettinyt, että pitäisi kysyä kaverilta, mitä sille kuuluu, niin tee nyt heti.

Lue myös:

Salatut elämät -tähti sairastui vaikeaan masennukseen – ”Koko elämä on tuntunut pelkältä harmaalta mössöltä”