Kirjailija Abby Jimenezin aviomies järjesti pariskunnalle erikoislaatuisen tilanteen, kun hän popsi vahingossa suihinsa valtavan yliannoksen vaimonsa laksatiiveja.

Alapuolelta litteältä suklaapatukalta näyttävää Ex-Lax-laksatiivia otetaan ummetukseen ohjeen mukaan yksi tai kaksi palaa. Jimenezin mies teki työtä käskettyä ja söi yhden palan, mutta hän ei huomannut, että levyn toisella puolella oli viivoja, joilla ”patukka” olikin jaettu 12 palaksi. Hän siis söi epähuomiossa koko levyn.

Miehellä oli napostelunsa jälkeen niin suuria vatsavaivoja, että Jimenez luuli hänen tekevän kuolemaa ja soitti myrkytyskeskukseen. Hän ei kuitenkaan pystynyt pidättelemään nauruaan kertoessaan, että hänen 39-vuotias miehensä otii juuri yliannostuksen laksatiiveja. Kirjailijan naurunremakka ei ainakaan vähentynyt, kun myrkytyskeskuksesta kerrottiin miehen ”myrkytyksen” suurimmista riskeistä: krampit, nestehukka ja vaippaihottuma, joista jäkimmäisin sai kirjailijan aivan pähkinöiksi, eikä hysteeriselle naurulle ollut tulla loppua. Ei kenties tavallisin reaktio puhelussa myrkytyskeskukseen, mutta melko ymmärrettävä moisessa tilanteessa.

Selkkauksesta lopulta kuitenkin selvittiin naurulla ja miehen luultua vähemmän kuolettavilla vatsavaivoilla.

Lähde ja kuva suklaapatukalta näyttävästä levystä: Metro

Kuvituskuva: Pixabay