Nainen kokeili uutta ”terveyskikkaa” – melkein menetti henkensä

Kaikkihan tietävät, että hedelmät ja vihannekset ovat terveellisia ja niitä kannattaa syödä joka päivä. Niiden ruiskuttaminen verenkiertoon on kuitenkin aivan eri asia!

51-vuotias kiinalaisnainen, Zeng, suosii epätavallisia terveyskonsteja. Hän oli jostain lukenut uudesta keinosta, jonka avulla hedelmien ravinteet saataisiin kehoon mahdollisimman nopeasti. Zeng teki ohjeiden mukaan smoothien, johon hän sekoitti yli 20 erilaista hedelmälajia. Sitten hän otti käyttöön kotitekoisen tiputusletkun, jonka avulla hän tiputti tätä seosta suoraan verenkiertoonsa.

Zeng ei tiputuksen aikana huomannut mitään erikoista, mutta ei mennyt kauan, kun hänen kätensä alkoi kutista ja hänelle nousi kuume. Nainen piti asian ensin salassa, mutta kun hänen miehensä huomasi, miten huonoksi hänen vointinsa meni, hän lopulta paljasti tekonsa, minkä jälkeen mies vei hänet sairaalaan.

Sairaalassa selvisi erittäin hälyttävä tilanne. Zengillä oli vakava tulehdus ja vaurioita maksassa, munuaisissa sekä sydämessä. Hän oli vaarassa kuolla useiden sisäelinten toiminnan pysähtymiseen ja verenmyrkytykseen. Zengin hengen pelasti ainoastaan nopea diagnoosi sekä välittömästi aloitettu dialyysihoito ja antibioottikuuri sekä verenohennuslääkitys.

– Ajattelin, että tuoreet hedelmät ovat hyvin ravintopitoisia eikä niiden laittamisesta verenkiertoon olisi haittaa minulle, Zeng sanoi koettelemustensa jälkeen.

Toimikoon tämä opetuksena kaikille, että verenkiertoon ei ruiskuteta eikä valuteta itse yhtään mitään, vaan ne hommat jätetään ainoastaan lääketieteen ammattilaisille.

Lähde: South China Morning Post

Kuvituskuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.