Neljä helppoa tapaa polttaa kaloreita ilman liikuntaa ja laihdutuskuuria

Kilojen kertyessä syntyy usein palava halu päästä niistä eroon mahdollisimman nopeasti. Laihduttaminen kuitenkin vaatii paljon. Muun muassa liikunnan määrää pitäisi lisätä ja ruokavalio olisi laitettava uusiksi.
Tässä muutamia yksinkertaisia tapoja polttaa kaloreita ilman hien vuodattamista.
1. Kuppi teetä tai kahvia
Pieni kofeiinipotku auttaa kaloreiden poltossa, joten pistä vesi lämpiämään ja keitä itsellesi teetä. Hörppimällä teetä tai kahvia voit juoda itsesi hoikaksi.
2. Viilennä asunto
Kannattaa säätää asunnon lämpötilaa kylmemmäksi. Tutkimuksen mukaan viileä asunto voi lisätä kehon ruskeaa rasvaa jopa 40 prosenttia.
Tämä ruskea rasva alkaa toimia kylmässä ja polttaa kaloreita pitääkseen ihmisen kehon lämpimänä, vaikka vain istuisit sohvalla.

3. Pureskele purukumia
Tutkimuksen mukaan purukumilla voi tehdä muutakin kuin hillitä nälkää. Rhode Islandin yliopistossa tehdyn tutkimuksen perusteella purukumin pureskelijat polttavat 5-8 % enemmän kaloreita. Tutkijat myös arvelevat, että purukumia jauhamalla suuhun tulee pistettyä vähemmän ruokaa ja sitä myötä tulee nautittua vähemmän kaloreita.
4. Pysy rauhallisena
Stressaantuminen ei auta laihduttamisessa. Terveydenhuollon asiantuntija tohtori Clare Morrison kertoo, että kaikenlainen stressi voi aiheuttaa tuhoja ihmisen fyysiseen ja henkiseen terveyteen.
Stressittömät ihmiset kuluttavat yleensä enemmän kaloreita päivässä, joten kannattaa pysyä rauhallisena ja laskea stressitasot minimiin.
Lähde: Daily Star
Kuvituskuva: Unsplash


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.