Mediapersoona Rosanna Kulju kertoi eilen julkaistussa Pimppiheimo-podcastin jaksossa eronneensa kumppanistaan.

Kulju palasi viime viikolla Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksista. Podcastissa hän toteaa eron tapahtuneen jo ennen kuvauksiin lähtemistä.

Eron taustalla vaikuttaa Kuljun mukaan se, että heillä on ex-puolison kanssa erilaiset tavoitteet elämässään. 

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olemme yrittäneet tätä. Koska aivan älytön kemia, ja oikeasti niin iso rakkaus tätä ihmistä kohtaan, Kulju kuvailee podcastissa.

Nyt Kulju on julkaissut omalle Instagram-tililleen koskettavan tekstin, jossa hän avaa tarkemmin eronsa yksityiskohtia. Kirjoituksessaan Kulju kiittää seuraajiaan saamistaan tsemppiviesteistä, jotka ovat täyttäneet hänen Instagramin viestilaatikkonsa.

– Te jotka olette tämän päivän jakson kuunnelleet tiedätte jo, että mun aiempi suhde on päättynyt jo ennen mun lähtöä Selviytyjiin ja nyt semi tunteiden vuoristoradassa jatkan kohti mun ekaa hot girl summeria ekaa kertaa moneen vuoteen, Kulju kirjoittaa julkaisunsa ohessa.

– Jos ja kun elämän tavoitteet on erilaiset ja yhtelöä ei vaan saada toimimaan on pakko päästää irti ja jatkaa elämää erillään. En itse halua luopua omista unelmista ja en samaan aikaan missään tapauksessa halua pyytää ketään kenestä välitän luopumaan omistaan, hän lisää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tilanne on Kuljulle kipeä, mutta hän pyrkii kuitenkin näkemään erossa myös valoisia puolia.

– Vaikka tunneihmisenä todellakin olin pettynyt niin mä olen silti ylpeä siitä että osattiin yhteisesti ymmärtää, että ei vaan pystytä tehdä toisiamme oikeasti aidosti onnellisiksi näin. Never settle for less than magic (suom. älä koskaan tyydy vähempään kuin taikaan) on slogan johon todella uskon ja jota haluan noudattaa.

Tällä hetkellä Kulju katsookin avoimin mielin tulevaan.

– Kaikki on hyvin, tunteella mennään kuten totuttu ollaan ja kun yksi ovi sulkeutuu niin uusia avautuu, nainen kiteyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rosanna Kuljun suhde päättyi – avautuu erostaan: ”Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olemme yrittäneet”

Rosanna Kulju puhuu vihdoin traagisesta erostaan – myöntää turvautuneensa päihteisiin: ”Tulee hyvä cocktail, kun sekoittaa rauhoittavia ja viiniä”